ΠαγγαίοΥγεία

Παρεμβάσεις των Γιατρών του Κόσμου στην Ελευθερούπολη

Εξετάστηκαν 52 άτομα στο παράρτημα χρόνιων παθήσεων

Μετά τους δήμους Θεσσαλονίκης, οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδος συνεχίζουν τις παρεμβάσεις τους σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας παρέχοντας δωρεάν προληπτικό έλεγχο στις Περιφερειακές Ενότητες της Καβάλας και της Δράμας από την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 έως και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017.

Την Τετάρτη οι Γιατροί του Κόσμου βρέθηκαν στην Καβάλα και συγκεκριμένα στο Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων στην Ελευθερούπολη, με κλιμάκιο αποτελούμενο από οδοντίατρο και οφθαλμίατρο, από τις 9:00 έως και τις 14:00. Συνολικά εξετάστηκαν 52 άτομα: 30 άτομα εξέτασε ο οδοντίατρος, κάνοντας και 5 επεμβάσεις και 22 ο οφθαλμίατρος.

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου κλιμάκιο των Γιατρών του Κόσμου με γυναικολόγο, οδοντίατρο και οφθαλμίατρο βρέθηκε από τις 9:00 έως και τις 14:00 στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου οι Γιατροί του Κόσμου βρέθηκαν στη Δράμα με γυναικολόγο, οδοντίατρο και οφθαλμίατρο παρέχοντας δωρεάν προληπτικό έλεγχο από τις 9:00 έως και τις 14:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, ενώ το Σάββατο 25 Νοεμβρίου γυναικολόγος, οδοντίατρος, οφθαλμίατρος και ορθοπεδικός θα βρίσκονται στο Νευροκόπι από τις 9:00 έως και τις 14:00 στο Κέντρο Υγείας Νευροκοπίου Δράμας.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button