ΑθλητικάΚαβάλα

Βοηθήστε τα παιδιά να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους

Αυτή την στιγμή εξελίσσεται ένας διαγωνισμός, εμπνευσμένος από την Redbull με την ονομασία CanYouMakeIt 2020.

Σε αυτόν τον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες τριών ατόμων με την προϋπόθεση να φοιτούν όλοι τους σε κάποιο πανεπιστήμιο. Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού οι ομάδες καλούνται να δημιουργήσουν ένα βίντεο ενός λεπτού το οποίο θα δημοσιεύσουν και την στιγμή της ψηφοφορίας οι δύο Ελληνικές ομάδες με τις περισσότερες ψήφους, μαζί με τις υπόλοιπες 198 από όλα τα κράτη του κόσμου θα προχωρήσουν στην επόμενη και πιο ενδιαφέρουσα φάση.

Tην πόλη της Καβάλας την εκπροσωπούν τρεις φοιτητές του ΤΕΙ μας

Οι χρήστες μπορούν να ψηφίζουν μία φορά την ημέρα από το κάθε mail τους ή λογαριασμό facebook κάθε 24 ώρες μέχρι την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου. Ο διοργανωτής θα ανακοινώσεις τις νικήτριες ομάδες στις 9 Μαρτίου ενώ η τελική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα (21 Απριλίου – 28 Απριλίου).

Σε αυτήν την εκδήλωση (επόμενη φάση) οι νικητές εθνικών ομάδων πρέπει να ταξιδέψουν εκατοντάδες χιλιόμετρα από το σημείο εκκίνησης στην τερματική γραμμή που θα βρίσκεται στο Βερολίνο μέσα σε 7 ημέρες. Κατά τη διάρκεια της πορείας οι παίκτες δημιουργούν το δικό τους μονοπάτι, επισκεπτόμενοι σημεία συνάντησης (check points) σε διάφορες πόλεις, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο της διαδρομής μέσω της εφαρμογής της εκδήλωσης από το κινητό της διοργάνωσης και των προσωπικών λογαριασμών Instagram, ολοκληρώνοντας όσο το δυνατό περισσότερες δοκιμασίες.
Οι παίκτες θα ξεκινήσουν από μια από τις πόλεις Μιλάνο, Βαρκελώνη, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη και Άμστερνταμ. Οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν ένα πακέτο με 24 κονσέρβες του Redbull τα οποία θα χρησιμοποιήσουν σαν νόμισμα. Σε αυτό το ταξίδι προσπαθούν να συλλέξουν βαθμούς μέχρι τον τερματισμό.

Τα προσωπικά τηλέφωνα, τα έξυπνα ρολόγια, οι υπολογιστές, gps και άλλες παρόμοιες συσκευές καθώς και μετρητά, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες και άλλοι τρόποι πληρωμής θα σφραγίζονται σε φακέλους από τον διοργανωτή και θα τα επιστρέφει στο τέλος του αγώνα.

Κάθε ομάδα ξεκινάει το ταξίδι με συγκεκριμένο αριθμό redbull και πρέπει να τα εμπορεύεται για όλα όσα χρειάζεται για το ταξίδι, φαγητό, χώρο για ύπνο, μεταφορά στην επόμενη τοποθεσία και για άλλες ανάγκες που θα εμφανίζονται.

Η συνολική ομάδα νικητών θα επιλεγεί με βάση την βαθμολογία τους σε 3 κατηγορίες κοινωνικά σημεία (ποιότητα δημοσιευμένου περιεχομένου),

σημεία ελέγχου (ολοκλήρωση προκλήσεων),

σημεία περιπέτειας (αριθμός δραστηριοτήτων που ολοκληρώθηκαν).

Το τελικό αποτέλεσμα των νικητών θα αποτελείται από το άθροισμα των συνολικών βαθμών σε αυτές τις κατηγορίες.

Οι νικητές αυτής της φάσης του διαγωνισμού θα λάβουν ένα συνολικό βραβείο που θα περιλαμβάνει ένα ταξίδι μαζί με τα έξοδα του, το οποίο δεν θα υπερβαίνει τα 8500 ευρώ.

 

Βοηθήστε όλοι τους φοιτητές της πόλης μας να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους και ταξιδέψουν στην Ευρώπη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε μια ψήφο παρακάτω. Είναι δωρεάν και δεν απαιτεί πολύ χρόνο.

https://canyoumakeit.redbull.com/el-gr/applications/400

Trelotravel team

Είναι μια παρέας παιδιών 21ετών με καταγωγή από Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Αθήνα με κοινό στοιχείο την αγάπη τους για τα ταξίδια και την αναζήτηση της περιπέτειας. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και ελπίζουμε αν περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού να διασκεδάσουμε μαζί τους μέσα από τις αναρτήσεις τους.

 

 

Επιμέλεια κειμένου

Μπελεγρίνος Νίκος

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε επίσης
Close
Back to top button