Παγγαίο

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης θα παρουσιάσει την παράσταση: «Το σακάκι που βελάζει»

Συμμετέχει στους πανελλήνιους αγώνες τέχνης

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. (Επαγγελματικό Λύκειο) Ελευθερούπολης και η θεατρική του ομάδα, παρουσιάζουν, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τη θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το σακάκι που βελάζει», το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στο αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη και ώρα 19:30 (7:30μ.μ.). Η παράσταση αποτελεί διασκευή του ομώνυμου θεατρικού έργου, του Βούλγαρου θεατρικού συγγραφέα, Στανισλάβ Στρατίεβ. Η είσοδος για το κοινό είναι ελέυθερη.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει, ακόμα, τα εξής: «Με ανανεωμένο θίασο μαθητών-ηθοποιών και αρκετές σκηνοθετικές αλλαγές, σε σχέση με την περσινή παράσταση, το έργο, εκτός από την Ελευθερούπολη, θα παρουσιαστεί στους πανελλήνιους αγώνες τέχνης, που θα πραγματοποιηθούν στα εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη, από τις 28 Φεβρουαρίου 2019 έως και τις 2 Μαρτίου 2019, καθώς και στην ετήσια Γιορτή Μαθητικού Θεάτρου που πραγματοποιεί το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, στις αρχές Απριλίου.

Το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης και η συμμετοχή στους πανελλήνιους αγώνες τέχνης, αποτελούν υποδράσεις του εγκεκριμένου σχεδίου δράσης του σχολείου μας με τίτλο: «Πολιτιστική αναβάθμιση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια νέα αρχή στα ΕΠΑ.Λ.».

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε επίσης
Close
Back to top button