Παγγαίο

Συντηρήσεις σε υποδομές των Τοπικών Κοινοτήτων

Αποφάσισε ομόφωνα  η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Παγγαίου

Δήμος ΠαγγαίουΤην εκτέλεση έργων  που αφορούν σε συντηρήσεις υποδομών σε Τοπικές Κοινότητες  του Δήμου αποφάσισε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Παγγαίου.

Συγκεκριμένα οι συντηρήσεις υποδομών προβλέπεται, σύμφωνα με τη μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας, να γίνουν στις Τοπικές Κοινότητες Μυρτοφύτου, Γαληψού, Πλατανοτόπου, Γεωργιανής, Αυλής και στον οικισμό του Ακροβουνίου. Ο προϋπολογισμός για κάθε έργο ξεχωριστά  ανέρχεται στο ποσό των 7.250 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από τα τακτικά έσοδα.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα τα πρακτικά της επαναληπτικής δημοπρασίας για την υπομίσθωση των Θέσων  Νο Α5 και Νο Α6 στην περιοχή Αμμολόφων, καθώς και την παραλαβή της μελέτης με τίτλο «Σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων δημοτικής έκτασης στην περιοχή Δ.Δ. Ακροποτάμου»

Επίσης ομόφωνα ενέκρινε τα πρακτικά του  διαγωνισμού του έργου που αφορά  ΄΄ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΟΡΦΑΝΙΟΥ΄΄ (αρ. μελ. 1063/2016).

Τέλος κατά πλειοψηφία ψηφίστηκαν τα θέματα που αφορούσαν  την έγκριση διάθεσης πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων οικ. έτους 2016 του Δ. Παγγαίου και την 40η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Παγγαίου οικ. έτους 2016.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button