Καβάλα

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε δρόμους της Δημοτικής Ενότητας Καβάλας

Είναι γνωστό πως από τον δήμο Καβάλας  εξελίσσεται ένα ευρύ πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων, σε μια προσπάθεια βελτίωσης του οδικού δικτύου, το οποίο επί πολλά χρόνια δεν αποτελούσε προτεραιότητα των εκάστοτε διοικήσεων.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Βρούτου, στο τμήμα μέχρι την συμβολή της με την οδό Πτολεμαίου, στην πόλη της Καβάλας, κατά την εκτέλεση εργολαβίας ασφαλτοστρώσεων με την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας. Στην ιδία εργολαβία προβλέπεται η ασφαλτόστρωση σημαντικών αρτηριών όπως η οδοί Σαππαίων, 25ης Μαρτίου  και Αγίου Αθανασίου.

Παράλληλα έχει ήδη δημοπρατηθεί η εργολαβία του 2018 για τη Δ.Ε. Καβάλας ύψους 500.000 ευρώ. Η επιλογή των δρόμων προς ασφαλτόστρωση γίνεται και με άλλα κριτήρια πέρα από την κακή τους κατάσταση, όπως είναι η διέλευση μεγάλου αριθμού αυτοκινήτων. Στην εργολαβία συμπεριλαμβάνονται ασφαλτοστρώσεις  μεταξύ άλλων στις οδούς Μικράς Ασίας, Κολοκοτρώνη Καραϊσκάκη, Σερδάρογλου, Θεοδ. Καβαλιώτου, 7ης Μεραρχίας (Σίγμα), Αμύντα Θεσσαλονίκης και Σκρά.

Αντίστοιχο έργο 400.000 ευρώ έχει μελετηθεί και για τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, και σύντομα δρομολογείται η δημοπράτησή του.

Show More

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
Close
Close
Cookie Box Settings Απόρρητο