Πολιτισμός

Συνάντηση εκπροσώπων των Θρακικών Εστιών

Ενόψει του πολιτιστικού διημέρου στην Καβάλα

Στην Δράμα συναντήθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των διοικητικών συμβουλίων των Ιστορικών Σωματείων των Θρακικών Εστιών, Δράμας, Καβάλας και Σερρών . Αφορμή η προετοιμασία της διοργάνωσης της 3ης Θρακικής Συνάντησης που θα γίνει στην Καβάλα στο πλαίσιο του 11ο Πολιτιστικού Διημέρου που διοργανώνει κάθε δυο χρόνια η Θρακική Εστία Καβάλας. Η συνάντηση των χορευτικών και χορωδιακών τμημάτων των Θρακικών Εστιών της Ανατολικής Μακεδονίας  θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2018 στο Αμφιθέατρο «Γ. Παυλίδης»  της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας .

Στην συνάντηση της Δράμας αντηλλάγησαν χρήσιμες απόψεις για την πορεία των Θρακικών Εστιών και τις δράσεις τους διαχρονικά. Τονίστηκε δε η ανάγκη συνεχούς ενδυνάμωσης των σχέσεων των Πολιτιστικών σωματείων και ειδικότερα των Εστιών που εδώ και δεκαετίες κρατούν ψηλά την παράδοση των προγόνων μας, από την Θράκη .

Ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Νικόλαος Τσουμπάκης και το μέλος του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Παπακοσμάς εκπροσώπησαν την Καβάλα. Ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Φώτης Μπέγκας και η Γενική Γραμματέας Χρύσα Ζερβοπούλου την Δράμα . Η πρόεδρος της Θρακικής Εστίας ΑνθούλαΕυσταθοπούλου , η Αντιπρόεδρος Δήμητρα Μακρίδου, ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Θεοχαρίδης και η έφορος χορευτικών Παναγιώτα Παπακωνσταντίνου τις Σέρρες.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button