Παγγαίο

Στον Δήμο Παγγαίου «επενδύουν» στη βελτίωση της καθημερινότητας

Συνεργεία παντού υπό την επίβλεψη του δημάρχου, Φίλιππα Αναστασιάδη

Η καθαριότητα είναι όχι απλά μισή αρχοντιά, που λέει και ο λαός, αλλά σημάδι πολιτισμού και βελτίωσης της καθημερινότητας. Ετσι, λοιπόν, όσοι δήμοι επιλέγουν να «επενδύουν» στις καθαρές γειτονιές είναι και αυτοί που ξεχωρίζουν.

Στον δήμο Παγγαίου για παράδειγμα, με τις προσλήψεις προσωπικού που έγιναν μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας,ο δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης, δεν σταματά να βγάζει καθημερινά συνεργεία σε δρόμους και πλατείες, όπου καθαρίζουν τους κοινόχρηστους χώρους, βάφουν, πλένουν πεζοδρόμια και φροντίζουν το πράσινο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ίδιος ο Δήμαρχος επισκέπτεται τους χώρους που γίνονται οι εργασίες καθαριότητας, όπου επιβλέπει και ενημερώνεται για την πορεία και την ολοκλήρωσή τους.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια ιδιαίτερα απαιτητική «αποστολή» της Δημοτικής Αρχής, με δεδομένο ότι  ο Δήμος Παγγαίου είναι ένας Δήμος με μεγάλη έκταση και πολλές Τοπικές κοινότητες και  αυξημένες ανάγκες στο κομμάτι της καθαριότητας.

Ωστόσο αν κρίνουμε από τις συνεχείς παρεμβάσεις και την καθημερινή παρουσία εργαζομένων και οχημάτων, φαίνεται πως ο Φίλιππος Αναστασιάδης είναι αποφασισμένος να  κερδίσει το «στοίχημα» για έναν πιο περιποιημένο και καθαρό Δήμο Παγγαίου.

Πηγή: enimerospagaiou.gr

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button