Αθλητικά

Πρωταγωνιστής στην Ελλάδα ο Α.Σ. «Παλμός» Καβάλας

Συμμετείχαν οι δέκα καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα

Παλμός ΚαβάλαςΤην Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 διεξήχθη το κύπελλο Ελλάδας στο τραμπολίνο. Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο του Λαυρίου και συμμετείχε ο Α.Ο. «Παλμός» Καβάλας με τους εξής αθλητές: Δημήτρη Νώλη (κατηγορία παίδων 2η θέση), Λυδία Τσακαλίδου (παγκορασίδων Α 2η θέση), Εμμανουέλλα Ιωαννίδου (παγκορασίδων Α 4η θέση), Ανθή Τσιλογεώργη (παγκορασίδων Β 4η θέση), Γιάννη Καρασταμάτη (παμπαίδων Α 5η θέση), Ευρυδίκη Αργύρη (κορασίδων 6η θέση), Κωνσταντίνα Αμπατζοπούλου (κορασίδων 7η θέση), Γιώργο Πούλιο (παμπαίδων Α 7η θέση), Κυριακή Παπαντωνίου (παγκορασίδων Β 9η θέση) και με προπονητής τον Δημήτρη Τσακαλίδη.

Στον αγώνα συμμετείχαν οι δέκα καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα σε κάθε ηλικιακή κατηγορία. Η άνοδος του επιπέδου των αθλητών, ιδιαίτερα στις μικρές κατηγορίες και ο υψηλός συναγωνισμός, είχαν ως αποτέλεσμα, οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές και οι αθλήτριες να κριθούν σε διαφορές λίγων εκατοστών.

Η διοίκηση του Α.Σ. «Παλμός» Καβάλας συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου, για την πρόκριση στη διοργάνωση και τις διακρίσεις, που επιβεβαίωσαν ότι ο σύλλογος είναι πρωταγωνιστής στο άθλημα του τραμπολίνο.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button