Όροι και Ασφάλεια

Όροι Χρήσης
Ειδοποίηση Απορρήτου
Πολιτική Εμπιστευτικότητας & Ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων

 

Όροι Χρήσης

•     Ο διαδικτυακός τόπος www.paggaio.news προσφέρει τις υπηρεσίες του σύμφωνα με τους παρακάτω όρους, τους οποίος ενδέχεται ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει και να ενημερώσει χωρίς καμία προειδοποίηση. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές των όρων χρήσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.paggaio.news/oroi-kai-asfalia/ .Ο χρήστης-επισκέπτης των ιστοσελίδων και των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου www.paggaio.news οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή χρήση των ιστοσελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση που δε συμφωνεί οφείλει να μην κάνει χρήση τους.

•    Το www.paggaio.news, χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια και σαφήνεια, τόσο ως προς τη χρονική εγγύτητα, όσο και ως προς την πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα αυτού. Σε καμία περίπτωση, το paggaio.news δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιά που προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη κατά την επίσκεψή του στο paggaio.news, από οποιοδήποτε αιτία και ενδεικτικά λόγω μη ορθότητας ή μη πληρότητας του περιεχομένου ή μη διαθεσιμότητας. Συνεπώς ο ιστότοπος  paggaio.news δεν εγγυάται και δεν ευθύνεται για την αδιάκοπη διαθεσιμότητά του, για την άνευ σφαλμάτων παροχή των υπηρεσιών του ή του περιεχομένου του, ούτε για την απουσία «ιών» ή άλλων επιζήμιων στοιχείων.

•    Το περιεχόμενο που προβάλλεται στο paggaio.news έχει καθαρά ενημερωτικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα. Ο δικαιούχος του ιστοτόπου δεν έχει σε καμία περίπτωση ευθύνη για αποζημίωση ή και επανόρθωση της οποιασδήποτε άμεσης ή έμμεσης απώλειας και θετικής ή αποθετικής ζημίας, ακόμη και μελλοντικής. Σε καμιά περίπτωση το περιεχόμενο του paggaio.news δεν αποτελεί και δεν μπορεί να θεωρηθεί, αμέσως ή εμμέσως, οδηγία, παρότρυνση, συμβουλή ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη, αντιθέτως εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των επισκεπτών/χρηστών κατόπιν προσωπικής αξιολόγησης να ενεργήσουν με βάση τη δική τους βούληση, αποκλειομένης οποιασδήποτε ευθύνης μας. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του διαδικτύου και δε δύνανται φυσικά να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων. Ο ιστότοπος αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών, πολύ δε περισσότερο λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου του, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του. Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του ιστοτόπου, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.

•     Κάποιες από τις πληροφορίες του ιστότοπου paggaio.news  παρέχονται από τρίτα πρόσωπα. Το paggaio.news δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες αυτές και δεν εγγυάται για την ακρίβεια τους.

•     Το paggaio.news δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του επισκέπτη/χρήστη με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στο paggaio.news και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

•     To περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου (πλην πνευματικών δικαιωμάτων και κατατεθειμένων σημάτων τρίτων) αποτελούν ιδιοκτησία του paggaio.news και διατίθενται στους επισκέπτες / χρήστες του ιστότοπου αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο χρήση τους, σε οποιοδήποτε άλλο μέσο καθώς και για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των πνευματικών και βιομηχανικών δικαιωμάτων ή χωρίς την αναφορά της πηγής (paggaio.news) με ενεργό link προς αυτό.

•     Περιεχόμενο πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που τυχόν συγκαταλέγονται στο www.paggaio.news έχουν τεθεί για λόγους ενημέρωσης. Εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχους θα αφαιρεθούν άμεσα.

•     Ο επισκέπτης / χρήστης του ιστότοπου paggaio.news οφείλει αφενός μεν να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες, αφετέρου δε να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας. Επίσης, οφείλει να συμπεριφέρεται κόσμια και διακριτικά κατά την διάρκεια επίσκεψής του και χρήσης του Δικτυακού μας τόπου, ενώ απαγορεύεται ρητά η υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού ή άλλων που αντίκεινται στον Κώδικα Συμπεριφοράς Χρηστών Internet. Οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στο Δικτυακό μας τόπο ή στο Διαδίκτυο γενικότερα απορρέουσα από την κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών από τον χρήστη / επισκέπτη ανάγεται στη σφαίρα της αποκλειστικής του ευθύνης.

•     Στην ιστοσελίδα paggaio.news είναι δυνατή η διενέργεια συνομιλιών στο ευρύτερο Διαδίκτυο με βάση τους όρους που υπαγορεύει ο Κώδικας Συμπεριφοράς Χρηστών Internet. Οι συνομιλίες αυτές πρέπει να διέπονται από ευπρέπεια και διακριτικότητα και να μην προσβάλλουν ή θίγουν καθ’ οποιονδήποτε τρόπο τρίτα πρόσωπα. Οι απόψεις που εκφράζουν οι χρήστες / επισκέπτες σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι υιοθετούνται από το paggaio.news. Αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις των χρηστών, την αποκλειστική ευθύνη των οποίων φέρουν αυτοί που κάθε φορά τις διατυπώνουν. Ενδεχόμενη παράβαση των παραπάνω όρων δίνει στο paggaio.news τη δυνατότητα να αποκλείσει κάποιον χρήστη / επισκέπτη από τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

•     Οι αναγνώστες του paggaio.news έχουν τη δυνατότητα σχολιασμού στα άρθρα. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια καθώς και σχόλια που παραβιάζουν την κείμενη νομοθεσία. Για την αποφυγή απρόκλητης διαφήμισης (spam) απαγορεύονται σχόλια με συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων. Σχολιαστές που επαναλαμβανόμενα παραβιάζουν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα για τυχόν παραβίαση των όρων χρήσης από σχολιαστές.

•     Στο περιεχόμενο του paggaio.news ενδέχεται να υπάρχουν παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες. Οι ιστοσελίδες αυτές δεν ελέγχονται από το paggaio.news και δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το περιεχόμενό τους.

•     Ο χρήστης αποδέχεται την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, όπως αυτά δηλώνονται από αυτόν τον ίδιο για τη συμμετοχή του στις διάφορες υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας. Περαιτέρω ο διαχειριστής της ιστοσελίδας θα τηρεί αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών – επισκεπτών, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, για το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων, υποχρεούμενος στην τήρηση των διατάξεων του Ν. 2225/1994 και Π.Δ. 47/2005 για την άρση του απορρήτου αυτού προς κάθε δικαστική αρχή, για λόγους εθνικής ασφάλειας ή για τη διακρίβωση ιδιαίτερα σοβαρών αδικημάτων. Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους ( με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές ), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Το paggaio.news διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης / επισκέπτης της ιστοσελίδας μας έχει τη δυνατότητα αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του.

•     Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για συνεχή λειτουργία του ιστότοπου, αλλά δεν εγγυώμαστε την αδιάλειπτη λειτουργία του, ούτε αποδεχόμαστε ευθύνες για οποιαδήποτε καθυστέρηση.

•     Στο paggaio.news προβάλλονται διαφημίσεις από τρίτους οργανισμούς και διαφημιστικές εταιρείες. Οι εταιρείες αυτές ειναι αποκλειστικά υπεύθυνες για το περιεχόμενο του διαφημιστικού υλικού. Το paggaio.news δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων, περιλαμβανομένων οποιωνδήποτε λαθών, παραλείψεων ή ανακριβειών ενδέχεται να υπάρχουν σε αυτές.
Η χρήση της ιστοσελίδας, οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο της υπόκεινται στους ανωτέρω όρους χρήσης. Αν ο χρήστης / επισκέπτης θεωρεί τους όρους αυτούς μη αποδεκτούς, παρακαλείται να μην κάνει χρήση της ιστοσελίδας

 

 

 

Ειδοποίηση Απορρήτου

Εισαγωγή

Το Paggaio News σέβεται το ιδιωτικό απόρρητό σας και χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας παρέχονται για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γι’ αυτό πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που μας παρέχετε. Αυτή η δήλωση απορρήτου ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται από την ιστοσελίδα που διαχειριζόμαστε και ελέγχουμε, δηλαδή του https:/www.paggaio.news/ όσο και υποσελίδες(subdomains), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Κατά τη συνήθη πορεία των εργασιών, θα συλλέγουμε τόσο προσωπικές πληροφορίες για εσάς όσο και μη προσωπικές πληροφορίες που σχετίζονται με εσάς. Θα προσπαθούμε πάντοτε να προστατεύουμε αυτές τις πληροφορίες, να τις διατηρούμε εμπιστευτικές και να αποτρέπουμε την κλοπή τους. Χρησιμοποιούμε τόσο μη προσωπικά όσο και προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε ή συλλέγουμε, όπως αναφέρεται παραπάνω, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας και να σας γνωστοποιήσουμε αυτές τις προσφορές με αποτελεσματικό τρόπο. Για τους σκοπούς αυτούς, το προσωπικό του Paggaio News και οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες θα έχουν πρόσβαση σε ορισμένα ή όλα αυτά τα μη προσωπικά και προσωπικά δεδομένα.

Οι πληροφορίες που παρέχετε ή που σχετίζονται με εσάς δεν μοιράζονται ποτέ με κανέναν άλλο πέρα από το προσωπικό του Paggaio News ή τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας, εκτός εάν αυτό ορίζεται διαφορετικά.

Αναγνωρίζουμε ότι η ευθύνη για το απόρρητο πληροφοριών είναι συνεχής και θα ενημερώνουμε την παρούσα Ειδοποίηση Ιδιωτικότητας (Privacy) σε περίπτωση εφαρμογής νέων πρακτικών απορρήτου ή υιοθέτησης νέων πολιτικών απορρήτου.

 

Χρήση της ιστοσελίδας του Paggaio News

Όπως ισχύει και για τις περισσότερες άλλες ιστοσελίδες, η ιστοσελίδα του Paggaio News συλλέγει αυτόματα ορισμένες πληροφορίες και τις αποθηκεύει σε αρχεία καταγραφής (log files). Οι πληροφορίες θα περιλαμβάνουν διευθύνσεις πρωτοκόλλου internet (IP), την περιοχή ή τη γενικότερη τοποθεσία από όπου ο υπολογιστής ή η συσκευή σας έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα και άλλες πληροφορίες χρήσης σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας του Paggaio News, συμπεριλαμβανομένων των σελίδων που επισκέπτεστε. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα μας ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των χρηστών μας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε την IP διεύθυνσή σας για να βοηθήσουμε στη διάγνωση προβλημάτων με τον server μας και να διαχειριστούμε την ιστοσελίδα μας, να αναλύσουμε τις τάσεις, να παρακολουθήσουμε τις κινήσεις των επισκεπτών και να συλλέξουμε ευρείες δημογραφικές πληροφορίες που μας βοηθούν να προσδιορίσουμε τις προτιμήσεις των επισκεπτών, καθώς και για λόγους πρόληψης απάτης. Η ιστοσελίδα του Paggaio News χρησιμοποιεί επίσης cookies και web beacons. Δεν παρακολουθεί χρήστες όταν μεταβαίνουν σε ιστοσελίδες τρίτων μερών, δεν παρέχει στοχευμένη διαφήμιση σε αυτές και επομένως δεν ανταποκρίνεται στα μηνύματα Do Not Track (DNT).

 

Δραστηριότητα ιστοσελίδας

Αρχεία καταγραφής (Log Files)
Όπως ισχύει για τις περισσότερες ιστοσελίδες, συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες και τις αποθηκεύουμε σε αρχεία καταγραφής. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν IP διευθύνσεις, τύπο προγράμματος περιήγησης, σελίδες παραπομπής / εξόδου, λειτουργικό σύστημα, ημερομηνία / ώρα επίσκεψης και δεδομένα clickstream. Θα συλλέξουμε, επίσης, πληροφορίες για συγκεκριμένες συσκευές (όπως την έκδοση του λειτουργικού συστήματος).

Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να αναλύσουμε τις τάσεις, να διαχειριστούμε την ιστοσελίδα και να παρακολουθήσουμε τον τρόπο αλληλεπίδρασης των επισκεπτών με την ιστοσελίδα.

 

 

Διαφήμιση, Μάρκετινγκ &  ‘Αλλες Ιστοσελίδες

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες τρίτων, συμπεριλαμβανομένων -αλλά όχι αποκλειστικά- της Google και του Facebook, για την τοποθέτηση και παρακολούθηση διαφημίσεων σε ιστοσελίδες τρίτων. Όπως και οι περισσότεροι διαφημιζόμενοι, τοποθετούμε διαφημίσεις όπου νομίζουμε ότι θα είναι πιο συναφείς με τους πελάτες μας. Τοποθετούμε διαφημίσεις αναπτύσσοντας και χρησιμοποιώντας τα δικά μας εργαλεία μάρκετινγκ που μπορούν να συνδυάσουν online και offline πληροφορίες σχετικά με τους τρέχοντες και μελλοντικούς πελάτες μας.

Οι διαφημιστικές εταιρείες διαδικτύου που παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου και δεν υπόκεινται στη δική μας δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Πολλές από αυτές τις εταιρείες παρέχουν τρόπους για να αποφύγετε τη στοχευμένη διαφήμιση που παρέχεται από ή μέσω αυτών. Βασίζουμε αυτές τις καμπάνιες σε μη προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται για εσάς (π.χ. μπορεί να παρακολουθήσουμε τη δραστηριότητά σας στην ιστοσελίδα μας και στη συνέχεια να προβάλλουμε διαφημίσεις μέσω ιστοσελίδων τρίτων που σχετίζονται με τα cookies αυτών των δραστηριοτήτων) ή σε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες των cookies (π.χ. που σχετίζονται με ορισμένες κινήσεις που έχουν συλλεχθεί, ώστε να προσαρμόσουμε μια πιο σχετική με εσάς ενημερωτική καμπάνια).

 

Δικαιώματα υποκειμένων δεδομένων

Αυτή η ειδοποίηση απορρήτου έχει σκοπό να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει το Paggaio News για εσάς και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιεί. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@paggaio.news.

Εάν επιθυμείτε να επιβεβαιώσετε ότι το Paggaio News επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα ή να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που μπορεί να έχει το Paggaio News για εσάς, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@paggaio.news.

 

Ασφάλεια των πληροφοριών σας

Για να προστατεύσουμε το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων που διαβιβάζετε μέσω της χρήσης αυτή της ιστοσελίδας, διατηρούμε φυσικές, τεχνικές και οργανωτικές διασφαλίσεις. Ενημερώνουμε και δοκιμάζουμε την τεχνολογία ασφαλείας που χρησιμοποιούμε σε συνεχή βάση. Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, μόνο στο προσωπικό που πρέπει να γνωρίζει αυτές τις πληροφορίες για να σας προσφέρει προνόμια και υπηρεσίες. Επιπλέον, εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας πάνω στη σημασία της εμπιστευτικότητας και τη διατήρηση της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας των πληροφοριών σας. Δεσμευόμαστε να λάβουμε τα κατάλληλα πειθαρχικά μέτρα για την επιβολή της ευθύνης εχεμύθειας του προσωπικού μας.

 

 

 

 

Πολιτική Εμπιστευτικότητας & Ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων

Διευκρινήσεις για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

(ως Υπεύθυνου και Εκτελούντα την Επεξεργασία, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Δεδομένων Ε.Ε. 2016/679)

  1. Γιατί η Επιχείρηση θα επεξεργαστεί τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα (ΔΠΧ) και τα Ειδικής Κατηγορίας Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα (ΕΚΔΠΧ) του Πελάτη;

Με την αγορά υπηρεσιών/προϊόντων που πραγματοποιεί ο Πελάτης μέσω της ιστοσελίδας της Επιχείρησης, δηλώνει ότι θέλει να αναλάβει η Επιχείρηση για λογαριασμό του την ολοκλήρωση μιας εργασίας ή τη μεσολάβηση ανάμεσα στον Πελάτη και σε κάποιον τρίτο για την ολοκλήρωση μιας εργασίας με την ιδιότητά της η Επιχείρηση ως πάροχoς υπηρεσιών διαδικτύου. Η Επιχείρηση, βάσει των πληροφοριών/δεδομένων που δηλώνει ο Πελάτης στην ιστοσελίδα της/φόρμα παραγγελίας, θα πρέπει να τον εντάξει σε μια ομοιογενή κατηγορία και να υπολογίσει, βάσει των δηλώσεών του, το κατάλληλο και αναλογικό για τον Πελάτη προϊόν/υπηρεσία.

Για να γίνει αυτό, είναι αναγκαίο να δηλώσει ο Πελάτης τα συγκεκριμένα ΔΠΧ ή/και τα ΕΚΔΠΧ που αναφέρονται στα σχετικά πεδία της φόρμας παραγγελίας. Τα στοιχεία αυτά είναι αντικειμενικά ουσιώδη για την εκπλήρωση του σκοπού και τη λειτουργία της παρεχόμενης υπηρεσίας. Η σωστή και ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τα στοιχεία που ζητά η Επιχείρηση συνιστούν υποχρέωσή του Πελάτη από τον νόμο. Είναι πιθανό ανακριβής ή ελλιπής πληροφόρηση για τα στοιχεία που ζητά η Επιχείρηση να θεμελιώσει δικαίωμα να ζητήσει η Επιχείρηση ακόμα και την ακύρωση ή καταγγελία της παρεχομένης υπηρεσίας οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Για όσο χρόνο θα παραμένει σε ισχύ η σύμβαση παροχής υπηρεσιών, η Επιχείρηση θα επεξεργάζεται τα δεδομένα του Πελάτη που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της, με βάση τη ρητή συγκατάθεση που θα μας χορηγήσει ο Πελάτης στο παρόν στάδιο μέσω της παραγγελίας υπηρεσίας/προϊόντος ή σε τυχόν άλλο μεταγενέστερο στάδιο.

  1. Σε τι είδους επεξεργασία των δεδομένων μου θα προβεί η Επιχείρηση;

Αφού ο Πελάτης προβεί στην παραγγελία προϊόντος /υπηρεσίας, συμπληρωμένη σε όλα τα πεδία, η Επιχείρηση θα προχωρήσει, για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, σε κάθε πράξη ή σειρά πράξεων επεξεργασίας των δεδομένων του Πελάτη και με τη βοήθεια αυτοματοποιημένων μέσων όπως π.χ. συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, διόρθωση, αποθήκευση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών. Η Επιχείρηση κάνει χρήση αυτοματοποιημένων μέσων για την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την παροχή της υπηρεσίας. Μέσω αυτών των αυτοματοποιημένων μέσων, η Επιχείρηση δύναται να λαμβάνει αποφάσεις πιο σύντομα, με μεγαλύτερη ακρίβεια, διαφάνεια και συνέπεια.
Ωστόσο, στις περιπτώσεις αυτές, πραγματοποιούνται τακτικοί σχετικοί έλεγχοι από αρμόδιους υπαλλήλους της Επιχείρησης.

Η Επιχείρηση στα πλαίσια προστασίας των εννόμων συμφερόντων, πραγματοποιεί συχνά ελέγχους, μέσο πιστοποιημένων αυτοματοποιημένων μέσων, για λόγους αποτροπής απάτης σε βάρος της.

Ειδικά, πραγματοποιούνται οι εξής επιμέρους επεξεργασίες προς το σκοπό συμμόρφωσής της Επιχείρησης με προβλέψεις της ευρωπαϊκής και ελληνικής νομοθεσίας:

    • έλεγχοι (και αυτοματοποιημένοι) για να αποτραπεί η χρήση των προϊόντων για σκοπούς ξεπλύματος χρήματος ή/και χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.
    • πραγματοποιούνται έλεγχοι και αποστέλλονται στοιχεία και δεδομένα προς το σκοπό συμμόρφωσης της Επιχείρησης με τη διοικητική συνεργασία των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον φορολογικό τομέα.
    • πραγματοποιούνται έλεγχοι και αποστέλλονται στοιχεία και δεδομένα προς το σκοπό συμμόρφωσης της Επιχείρησης με την πολυμερή συμφωνία Αρμοδίων Αρχών για την αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών χρηματοοικονομικών λογαριασμών.
  1. Για πόσο χρόνο θα κρατά η Επιχείρηση τα δεδομένα του Πελάτη σε αρχείο;

Η Επιχείρηση θα κρατήσει τα δεδομένα του Πελάτη για όσο χρόνο θα διατηρείται συμβατική σχέση μεταξύ τους, τόσο σε έγχαρτη, όσο και σε ηλεκτρονική μορφή. Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, αυτή διακοπεί η Επιχείρηση θα τα κρατήσει για όσο χρόνο ακόμα απαιτείται μέχρι να παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τυχόν σχετικών αξιώσεων. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση η Επιχείρηση θα κρατήσει τα στοιχεία για χρονικό διάστημα μέχρι ενός (1) έτους από την λήξη της μεταξύ τους συνεργασίας.

 

  1. Ποια δικαιώματα έχει ο Πελάτης σε σχέση με την επεξεργασία των δεδομένων του;

Ο Πελάτης μπορεί να ασκήσει, κατά περίπτωση, τα εξής δικαιώματα: το δικαίωμα πρόσβασης (για να μάθει ποια δεδομένα του επεξεργαζόμαστε, για ποιο λόγο και τους αποδέκτες τους), διόρθωσης (για να διορθωθούν τυχόν ελλείψεις ή ανακρίβειες των δεδομένων), διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη) (διαγραφή τους από τα αρχεία της Επιχείρησης, εφόσον όμως η επεξεργασία τους δεν είναι πλέον απαραίτητη), περιορισμού της επεξεργασίας (σε περίπτωση αμφισβήτησης της ακρίβειας των δεδομένων κ.λπ.), φορητότητας (να λάβει ο Πελάτης τα δεδομένα του σε δομημένο και κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο).

Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται χωρίς κόστος για τον Πελάτη, με την αποστολή σχετικής επιστολής ή e-mail στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, εκτός αν επαναλαμβάνονται συχνά και λόγω όγκου έχουν για την Επιχείρηση διοικητικό κόστος, οπότε ο Πελάτης θα επιβαρυνθεί με το σχετικό κόστος.

Εφόσον ο Πελάτης ασκήσει οποιαδήποτε από τα δικαιώματά του αυτά, η Επιχείρηση θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος του Πελάτη εντός τριάντα (30) ημερών από τη λήψη του σχετικού αιτήματος, αφού ενημερώσει η Επιχείρηση είτε για την ικανοποίησή του, είτε για τους αντικειμενικούς λόγους που εμποδίζουν την ικανοποίησή του.

Πέραν αυτών, ο Πελάτης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εναντιωθεί στην επεξεργασία των ΔΠΧ και ΕΔΠΧ του για τους σκοπούς της σύμβασης παροχής υπηρεσιών, ανακαλώντας της συγκατάθεσή του. Ωστόσο, αυτό θα οδηγήσει σε λήξη της σύμβασής του Πελάτη και σε μη παροχή υπηρεσιών από την Επιχείρηση, επειδή (σύμφωνα και με όσα προαναφέρθηκαν) καμία υπηρεσία δεν λειτουργεί χωρίς επεξεργασία των ΔΠΧ ή/και των ΕΠΔΧ του πελάτη (υποκειμένου των δεδομένων).

 

  1. Πώς διασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων του Πελάτη;

Η ασφάλεια των δεδομένων είναι για την Επιχείρηση απόλυτη δέσμευση. Για να επιτευχθεί αυτό εφαρμόζονται όλα τα σύγχρονα και κατάλληλα για τους σκοπούς της επεξεργασίας τεχνικά (κρυπτογράφηση, ανωνυμοποίηση κ.λπ.) και οργανωτικά μέτρα, την ανταπόκριση των οποίων η Επιχείρηση ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

 

  1. Πού θα διαβιβάζονται τα δεδομένα;

Τα δεδομένα του Πελάτη θα διαβιβαστούν σε τμήματα της Επιχείρησης που είναι αρμόδια για την ολοκλήρωση της παρεχόμενης υπηρεσίας και για την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία της. Ενδεικτικά αναφέρεται το τμήμα τεχνικής υποστήριξης, η νομική υπηρεσία, το λογιστήριο κ.λπ.

Τα δεδομένα του Πελάτη, ενδέχεται να διαβιβαστούν και να καταστούν προσιτά και από νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα με τα οποία, κατά καιρούς, η Επιχείρηση διατηρεί συμβάσεις για την ορθή παροχή των προσφερόμενων υπηρεσιών. Επίσης, τα δεδομένα, στα πλαίσια της λειτουργίας της σύμβασης ασφάλισης του Πελάτη, μπορεί να διαβιβαστούν σε διάφορες υπηρεσίες, δημόσιες αρχές, κ.λπ. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, αυτά τα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα θα επεξεργαστούν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του Πελάτη αποκλειστικά για τον σκοπό παροχής υπηρεσιών προς την Επιχείρηση και όχι προς ίδιο όφελος, ενεργώντας ως εκτελούντες την επεξεργασία.

Σε κάθε διαβίβαση η Επιχείρηση λαμβάνει πάντα κάθε μέτρο ώστε τα δεδομένα που θα διαβιβάζονται να είναι πάντα τα ελάχιστα αναγκαία και ότι θα συντρέχουν πάντα οι προϋποθέσεις για νόμιμη και θεμιτή επεξεργασία.

  1. Θα κάνει η Επιχείρηση επεξεργασία των δεδομένων του Πελάτη και για εμπορικούς σκοπούς;

Για το χρόνο διάρκειας της επεξεργασίας που αναφέρεται παραπάνω, η Επιχείρηση ίσως θα επεξεργαστεί μόνο τα ΔΠΧ σας (όχι όμως αυτά των ΕΚΔΓΙΧ). Ο Πελάτης μπορεί να εναντιωθεί ανά πάσα στιγμή σε αυτή την επεξεργασία των δεδομένων του (για εμπορικούς σκοπούς) μέσω της αποστολής σχετικού αιτήματος στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων. Στην περίπτωση αυτή, τα δεδομένα του Πελάτη δεν θα υποβάλλονται πλέον σε επεξεργασία για εμπορικούς σκοπούς.

 

  1. Υποβολή καταγγελίας/διαμαρτυρίας;

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά την επεξεργασία των δεδομένων σας μπορείτε να απευθύνεστε στο email: info@paggaio.news

Επίσης, ο Πελάτης διατηρεί πάντα το δικαίωμα να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές, όπου μπορεί να υποβάλει τα σχετικά παράπονα. Για την Ελλάδα: Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Κηφισίας 1-3, Т.К. 115 23, Αθήνα), είτε ηλεκτρονικά εδώ.

 

Πρόσθετες διευκρινίσεις για τα Cookies

  1. Τι είναι τα cookies και γιατί τα χρησιμοποιεί η Επιχείρηση;

Είναι μικρά αρχεία κειμένων που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιεί ο Πελάτης και αποθηκεύονται στον υπολογιστή του, όσο ο Πελάτης βρίσκεται μέσα στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης. Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες ή πληροφορίες, οι οποίες θα επιτρέψουν σε οποιονδήποτε να επικοινωνήσει με τον επισκέπτη του δικτυακού τόπου, μέσω τηλεφώνου, e-mail, κ.λπ. Επιπλέον, με την χρήση των cookies δεν υπάρχει πρόσβαση στα έγγραφα ή αρχεία του υπολογιστή.

Η χρήση των cookies διευκολύνει την ιστοσελίδα να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή του Πελατη, συλλέγοντας χρήσιμα στοιχεία για τις προτιμήσεις αναζήτησης του Πελάτη. Έτσι, η εμπειρία αναζήτησης θα είναι βελτιωμένη.

Επιπλέον, τα cookies βοηθούν την Επιχείρηση να βλέπει την απόδοση και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας της, βελτιώνοντας την παρουσίαση και το περιεχόμενό της, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών της.

  1. Ποια cookies χρησιμοποιούνται;

Ορισμένα ή όλα τα cookies που περιγράφονται παρακάτω ενδέχεται να αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης. Ο Πελάτης μπορεί να δει και να διαχειριστεί τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησης (ωστόσο τα προγράμματα περιήγησης για κινητές συσκευές ενδέχεται να μην προσφέρουν αυτήν την ορατότητα).

  1. Από τους διαφορετικούς τύπους cookies που υπάρχουν, η Επιχείρηση χρησιμοποιεί τα παρακάτω:

Λίστα cookies του Paggaio News:
[render_cookies_list display_single_cookies=true]

Τα τεχνικά απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, που επιτρέπουν στον Πελάτη να κάνει περιήγηση και να χρησιμοποιήσει τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική ταυτότητα του Πελάτη. Χωρίς αυτά τα cookies, η Επιχείρηση δεν μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπού της.

Επιπλέον, τα cookies αυτά επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του Πελάτη όπως το μέγεθος γραμματοσειράς, ή αν έχει απαντήσει σε κάποια δημοσκόπηση της Επιχείρησης, ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες.

 

  1. Εάν ο Πελάτης δεν επιθυμεί τη χρήση cookies.

Ο Πελάτης μπορεί να ενεργοποιήσει, να απενεργοποιήσει τα cookies ston παρακάτω σύνδεσμο.
[ultimate_gdpr_cookie_popup]Ενεργοποίηση – απενεργοποίηση cookies[/ultimate_gdpr_cookie_popup] Επίσης μπορεί να τα σβήσει εντελώς μέσα από τις επιλογές ρύθμισης στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιεί. Ωστόσο έπειτα από αυτό ορισμένα μέρη της ιστοσελίδας μπορεί να μη λειτουργούν επαρκώς.

 

Πολιτική Εμπιστευτικότητας

Η Επιχείρηση φροντίζει την ασφάλεια, την αξιοπιστία και το σεβασμό στον Πελάτη. Η προστασία του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων των Πελατών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Για το λόγο αυτό η Επιχείρηση γνωρίζει στους επισκέπτες ή και Πελάτες της τα κατωτέρω:

  1. 1. Η ιστοσελίδα της Επιχείρησης είναι σύστημα επικοινωνίας με το κοινό, το οποίο παρέχει μέσω του διαδικτύου πληροφορίες και υπηρεσίες. Οι επισκέπτες/ Πελάτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Επιχείρησης και να ενημερώνονται για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει, τις σημαντικές ανακοινώσεις, τις νέες θέσεις εργασίας και να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε υπηρεσία χωρίς να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία.
  2. 2. Σε περίπτωση που για την διεκπεραίωση κάποιας συναλλαγής μέσω της ιστοσελίδας είναι απαραίτητη η συλλογή προσωπικών στοιχείων του Πελάτη σε κάθε περίπτωση θα ισχύουν τα κατωτέρω: Η Επιχείρηση αν διατηρεί αρχείο και επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα του Πελάτη της με αποκλειστικό σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης με τον Πελάτη καθώς και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Τα στοιχεία των Πελατών διαφυλάσσονται με αυστηρά κριτήρια εχεμύθειας και δε διαβιβάζονται σε οποιαδήποτε συγγενή Επιχείρηση.
  3. 3. To Software της ιστοσελίδας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να εξασφαλίζεται το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και εμπιστοσύνης. Όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στις αιτήσεις που υποβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας και σχετίζονται με πληρωμή οποιασδήποτε υπηρεσίας επιλέξει ο Πελάτης, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι, που έχουν κατάλληλη εκπαίδευση στον χειρισμό πληροφοριών των Πελατών, θα έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο για την ικανοποίηση αιτημάτων του Πελάτη.
Back to top button