Καβάλα

Κώστας Νάνος και Δημήτρης Νεοκοσμίδης στον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής μας»

Από τον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής μας» του Μάκη Παπαδόπουλου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: 

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τον γνωστό λογιστή – φοροτεχνικό Κώστα Νάνο και τον ελεύθερο επαγγελματία Δημήτρη Νεοκοσμίδη.

Ο Κώστας Νάνος γεννήθηκε στη Γερμανία το 1962. Τελείωσε το 1980 το Ζουμπουλάκειο Λύκειο Καβάλας και σπούδασε σε ιδιωτική σχολή λογιστών. Ασκεί το επάγγελμα του Λογιστή-Φοροτεχνικού ως αυτοαπασχολούμενος από τον Ιανουάριο του 1985 μέχρι και σήμερα. Είναι μέλος του τοπικού συλλόγου Λογιστών-Φοροτεχνικών Ν. Καβάλας.

Την περίοδο 1978-1980 ήταν αθλητής του ΟΘΑΚ Καβάλας με συμμετοχές σε πανελληνίους αγώνες τεχνικής κολύμβησης με διακρίσεις και πανελλήνια ρεκόρ. Συμμετείχε επίσης στην Εθνική Ομάδα Ανδρών Τεχνικής Κολύμβησης με συμμετοχή τον Αύγουστο του 1980 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης στην Μπολώνια της Ιταλίας. Διετέλεσε από το 2011 μέχρι το 2014 εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του τοπικού αθλητικού σωματείου Α.Ο. Καβάλα με την ιδιότητα του ταμία.

Είναι παντρεμένος με την Γαβριέλα Τσολακίδου και έχει δύο παιδιά: τον Στυλιανό, υπάλληλο της Βιομηχανίας Λιπασμάτων, και την Στυλιανή, Οικονομολόγο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχο δύο μεταπτυχιακών τίτλων.

Το 2014  συμμετείχε για πρώτη φορά στις Δημοτικές Εκλογές με τον συνδυασμό  Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ως ιδρυτικό στέλεχος της παράταξης.

Το 2016 έγινε μέλος του Πανευρωπαϊκού Κινήματος DiEM25 και το 2018 μέλος του εκλογικού του βραχίονα στην Ελλάδα ΜέΡΑ25. Το 2019 συμμετείχε στις Ευρωεκλογές του Μαΐου ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 και ταυτόχρονα συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές για δεύτερη φορά με τον συνδυασμό  Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Τον Ιούλιο του 2019 συμμετείχε στις Εθνικές Εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής με το ΜέΡΑ25  και εκλέχτηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος μέχρι το 2021. Τέλος, τον Μάιο του 2023, όπως και στις επαναληπτικές Εθνικές Εκλογές του Ιουνίου, συμμετείχε ως υποψήφιος βουλευτής του “ΜέΡΑ25-Συμμαχία για την Ρήξη”.

Ο Δημήτρης Νεοκοσμίδης γεννήθηκε στο Dortmund της Γερμανίας το 1963. Φοίτησε στην Τεχνική Σχολή ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Σωματείου Τεχνικών Παιχνιδιών. Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Μακροβασίλη και έχει δύο παιδιά.

Θέλω να τους ευχαριστήσω και προσωπικά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή τους να δώσουν μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023.

Μάκης Παπαδόπουλος

 Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

 Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button