Καβάλα

Πολλούς επισκέπτες έχει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων

«Τα λασπόλουτρα βρίσκονται στο ζενίθ τους. Είναι η περίοδος που έχει πολλούς επισκέπτες. Τα εισιτήρια πηγαίνουν καλά, οι διαμονές είναι σε καλό βαθμό και όλες γενικά οι υπηρεσίες που παρέχονται στο Πηλοθεραπευτήριο είναι υψηλού επιπέδου θα έλεγα».

Τα παραπάνω τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, Θόδωρος Παπαδόπουλος, αναφορικά με τη λειτουργία του Πηλοθεραπευτηρίου των Κρηνίδων στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

«Δεν έχω ακούσει εδώ και μήνες κανένα παράπονο από τους επισκέπτες μας. Αυτό είναι το σημαντικό και φυσικά θα πρέπει συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, μιας και εχθρός του καλού είναι το καλύτερο…»

«Υπάρχει μία πολύ καλή εξυπηρέτηση στον κόσμο κι αυτό αποδεικνύεται εξάλλου και από το βιβλίο των εντυπώσεων των επισκεπτών, το οποίο είναι πλούσιο σε εκφράσεις ικανοποίησης των επισκεπτών μας. Το έργο είναι σε φάση που σε λίγο θα ξεκινήσει. Έχει υπογραφεί η σύμβαση για την αναβάθμιση όλων των υποδομών που υπάρχουν και θα προστεθούν επιπλέον στο Πηλοθεραπευτήριο. Θα υπάρξουν ατομικές υπηρεσίες λουτροθεραπείας και πηλοθεραπείας. Η λουτροθεραπεία ειδικά αλλάξει εντελώς επίπεδο, αφού θα δημιουργηθεί μία νέα πισίνα μεγάλων διαστάσεων με ιαματικό νερό. Οι συνθήκες διαμονής θα είναι πολύ καλύτερες. Αυτό που έχω να πω τώρα είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια και φέτος και πέρσι και πρόπερσι παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολυάριθμους επισκέπτες μας και αυτό που έχω να τονίσω, είναι ότι πλέον έχει γίνει γνωστό και στο εξωτερικό, για αυτό και πολλοί από τους επισκέπτες μας, σε σχέση με παλιότερα, είναι από το εξωτερικό και εξυπηρετούνται πάρα πολύ καλά από τη ρεσεψιόν, η οποία οι κοπέλες που την υποστηρίζουν είναι πολύγλωσσες και εξυπηρετικές. Δεν έχω ακούσει εδώ και μήνες κανένα παράπονο από τους επισκέπτες μας. Αυτό είναι το σημαντικό και φυσικά θα πρέπει συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, μιας και εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο κ. Παπαδόπουλος.  

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button