Καβάλα

Επισκέψεις δημοσιογράφων και επιχειρηματιών του κινηματογράφου στην Καβάλα

Στο πλαίσιο του σχεδίου τουριστικής προβολής του Δήμου Καβάλας

Σε συνέχεια των δράσεων  που προβλέπει  το σχέδιο τουριστικής προβολής του Δήμου Καβάλας,  αλλά  και των συνεργιών αφενός με εθνικούς φορείς χάραξης τουριστικής πολιτικής  και αφετέρου με μεγάλα διεθνή brand name , η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ υλοποιεί τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με τον ΕΟΤ , την SEAT  και την FRIDAY FILMWORKS , ταξίδια εξοικείωσης (fam trip) δημοσιογράφων, bloggers και επιχειρηματιών του κινηματογράφου στην πόλη της Καβάλας και την ευρύτερη περιοχή του δήμου μας, που σκοπό έχουν την περαιτέρω προώθηση της Καβάλας ως τουριστικού προορισμού στις αγορές της Ολλανδίας, της Ρωσίας, της Βουλγαρίας και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Ειδικότερα οι επισκέψεις ξεκινούν σήμερα Τετάρτη 9 Μαΐου,  με την άφιξη της κας Klein Iking από την Ολλανδία, που έρχεται στην Καβάλα απεσταλμένη του Γραφείου ΕΟΤ-Κάτω Χωρών στο πλαίσιο της στοχευμένης επικοινωνιακής πολιτικής του Ε.Ο.Τ. για μεγιστοποίηση της προβολής της Ελλάδας και της Καβάλας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης , ενώ την επομένη θα αφιχθεί στην πόλη μας, blogger ειδικευμένη σε θέματα ιαματικού τουρισμού από την Ρωσία, της οποίας το ταξίδι οργανώθηκε από το γραφείο του ΕΟΤ Ρωσίας,  με στόχο να προβάλει στην χώρα της το πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων αλλά και την περιοχή γενικότερα.

Επιπλέον για τρεις μέρες, από τις 11 μέχρι τις 13 Μαΐου θα βρεθούν στην Καβάλα 12 δημοσιογράφοι του οδικού τουρισμού και του ταξιδιωτικού ρεπορτάζ από διάφορα μέσα ενημέρωσης της Βουλγαρίας οι οποίοι θα περιηγηθούν την Καβάλα και την περιοχή με σκοπό την προβολή μέσω των μέσων ενημέρωσης στα οποία εργάζονται. Το ταξίδι διοργανώθηκε σε συνεργασία με την SEAT Βουλγαρίας η οποία διαθέτει τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων της για ένα ταξίδι στην Καβάλα,  έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Βούλγαρους τουρίστες.

Τέλος, θα βρεθεί  στην Καβάλα για τρεις ημέρες, αρχής γενομένης από την 12η Μαΐου,  ο  διάσημος και πολυβραβευμένος σκηνοθέτης και παραγωγός του Bollywood , Neeraj Pandey. Θα τον συνοδεύει  ο διευθυντής διεθνών σχέσεων της εταιρίας Friday Filmworks Productions, η οποία και διοργανώνει το ταξίδι,  Shital Bhatia. Στόχος της επίσκεψής τους είναι να περιηγηθούν  στα αξιοθέατα της περιοχής  και να αναζητήσουν χώρους και τόπους κατάλληλους για το γύρισμα κινηματογραφικών ταινιών.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button