Αστυνομικά

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος της 38χρονης Ρουμάνας

«Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος της άτυχης γυναίκας σε πνιγμό ενώ δεν παρατηρήθηκαν κακώσεις και μώλωπες στο σώμα της», ανέφερε σε δηλώσεις του στο enanews.gr ο ιατροδικαστής Θράκης Νίκος Κιφνίδης.

«Είναι σαν να βούτηξε για κολύμπι με τα ρούχα και να πνίγηκε…» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κιφνίδης.

Άλλες μαρτυρίες

Στην ιστοσελίδα Newsbeast, δημοσιεύεται δήλωση ιδιοκτήτη εστιατορίου στην παραλία της Κεραμωτής, ο οποίος είδε την γυναίκα λίγο πριν εξαφανιστεί.

Όπως λέει, η 38χρονη την Τρίτη 11 Ιανουάριου, περιφερόταν στον κεντρικό παραλιακό δρόμο του λιμανιού μια μέρα με βροχή. Την πλησίασε και την ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια. Απάντησε ότι είναι εντάξει, ότι είναι μια χαρά. Έδειχνε όμως εντελώς χαμένη, πολύ απογοητευμένη και απαθής. Την συγκεκριμένη μέρα έβρεχε και φύσαγε. «Ο καιρός ήταν πολύ κακός, δεν ήταν για να κάνεις βόλτα στο δρόμο», λέει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον ίδιο μπήκε το ίδιο βράδυ σε ένα ξενοδοχείο την ώρα που ο ιδιοκτήτης έλειπε και χωρίς να έχει συνεννοηθεί μαζί του. Το επόμενο πρωί ο ιδιοκτήτης βρήκε όλα της τα πράγματα, ταυτότητα, λεφτά σε ένα δωμάτιο. Ενημερώθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες. Τελικά βρέθηκε στη θάλασσα, τυχαία, την είδαν κάποιοι άνθρωποι που περπατούσαν στο λιμάνι. Η αίσθηση μας είναι ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης είπε στο Newsbeast: «Την βρήκαν στα ρηχά, στην αρχή της θάλασσας, στο ένα μέτρο. Ήταν μόνο 38 ετών. Μας έκανε πάντως εντύπωση η συμπεριφορά της, δεν έρχεσαι για τουρισμό εδώ τέτοια εποχή και χωρίς να έχεις κλείσει ένα δωμάτιο πρώτα. Δεν ξέρουμε τι είχε στο νου της, σκεφτόμαστε μήπως είχε προσχεδιάσει μια αυτοκτονία, δεν ήταν οργανωμένο το ταξίδι της εδώ».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button