Τρία χρυσά και ένα χάλκινο για τον Α.Ο. Ορμή

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας παίδων-παμπαίδων-κορασίδων-πανκορασίδων

Α.Ο. Ορμή Ο σύλλογος Α.Ο. Ορμή, κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας παίδων-παμπαίδων-κορασίδων-πανκορασίδων που έγινε στο διάστημα 20-23 Οκτωβρίου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης.

Η Ραφαέλα Αραμπατζή κέρδισε στον τελικό της κατηγορίας 52 κιλών κορασίδων την Μαγδαληνή Τσεβρενίδου (Πολυδάμας Άρτας).

Η Χριστίνα Νικολάου έπαιξε στον τελικό της κατηγορίας 60κ. πανκορασίδων με αντίπαλο την Κωνσταντίνα Ράπτη (ΑΣ Άρης) και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Ο Βαγγέλης Χαραλαμπίδης ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην κατηγορία 54 κιλών παίδων με νίκη επί του Νίκου Χατζουμανίδη (Εθνικός Κοζάνης)

Τέλος, ο Σταύρος Τογκουσιδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 75κ. παίδων.

Ο προπονητής των νεαρών αθλητών του συλλόγου, Μπάμπης Αραμπατζής, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παιδιών αλλά και τα μετάλλια που έφεραν στο σύλλογο. Απόλυτα πετυχημένη ήταν η διοργάνωση που είχε αναλάβει ο Α.Ο. Ορμή και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και το Δήμο Παγγαίου. Συμμετείχαν 107 αθλητές-τριες από 32 συλλόγους, από όλη τη χώρα.

Σχολιάστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Διαβάστε επίσης

Tο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Καβάλας στην Κωνσταντινούπολη

Συμμετείχε σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ με θέμα: «Μοντέλα επιχειρηματικότητας και εθελοντισμού» Το 1ο  Ε.Κ. Καβάλας ...