Καβάλα

Tο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Καβάλας στην Κωνσταντινούπολη

Συμμετείχε σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ με θέμα: «Μοντέλα επιχειρηματικότητας και εθελοντισμού»

Το 1ο  Ε.Κ. Καβάλας συμμετείχε σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ με θέμα: «Μοντέλα επιχειρηματικότητας και εθελοντισμού». Η συνάντηση καθηγητών και μαθητών πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από τις 5 έως τις 9 Μαρτίου 2018.

Τρεις (3) εκπαιδευτικοί του 1ου Ε.Κ. Καβάλας συνόδευσαν τέσσερις (4) μαθητές και μαθήτριες από το 1ο και το 4ο ΕΠΑΛ Καβάλας. Σε συνεργασία με αποστολές από την Ιταλία, την Σλοβενία, την Εσθονία και την Τουρκία, παρουσίασαν ταινίες που είχαν δημιουργήσει με προτάσεις σχετικά με την θεματολογία του προγράμματος, παρακολούθησαν σεμινάρια με έμφαση στην επιχειρηματικότητα και τον εθελοντισμό, επισκέφτηκαν εργοστάσια εμφιαλώσης νερού, ζυμαρικών και επεξεργασίας απορριμμάτων,  γνώρισαν την πλούσια ιστορία της πόλης της Κωνσταντινούπολης και  πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές επισκέψεις στην Αγιά Σοφία, την Βασιλική δεξαμενή (BasilikaCisterna), το διώροφο τοξωτό υδραγωγείο και το Τοπ Καπί.

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής επίσκεψης προσφέρθηκαν στους διοργανωτές και τους εκπροσώπους των αποστολών του προγράμματος, εδέσματα παραγωγής μαθητών από τα εργαστήρια του 1ου ΕΚ Καβάλας.

Η επόμενη και τελευταία συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Πούκα της Εσθονίας, από τις 9 έως τις 11 Μαΐου 2018.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button