Καβάλα

Ταυτόχρονος Δημόσιος Μητρικός Θηλασμός

Διοργανώνουν οι «Θηλάζουσες Μητέρες Καβάλας»

Θηλάζουσες Μητέρες ΚαβάλαςΟι “Θηλάζουσες Μητέρες Καβάλας”, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 διοργανώνουν  εκδήλωση με θέμα τον Ταυτόχρονο Δημόσιο Μητρικό Θηλασμό. Από τo 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1-7Αυγούστου.

Φέτος, για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, που στην Ελλάδα εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) ενώνει τις δυνάμεις του με τη UNICEF, για να εξαπλωθεί το φετινό μήνυμα «Υποστηρίξτε τις μητέρες να θηλάσουν οποτεδήποτε, οπουδήποτε!».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η απενεχοποίηση του δημόσιου θηλασμού και η εξοικείωση της κοινωνίας μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας. Επίσης θα υπάρξει ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο με λέξεις σε ένα φυλλάδιο αλλά εμπράκτως ως εικόνα από μητέρα προς μητέρα!

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους όσοι στηρίζετε το θηλασμό, μητέρες θηλάζουσες, μέλλουσες μητέρες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, μητέρες που δεν τα κατάφεραν και θέλουν να ενημερωθούν, συζύγους και λοιπούς φίλους και συγγενείς, που θέλουν να ενημερωθούν και να στηρίξουν κάποιον δικό τους.

Αν και ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 θα καταμετρηθούν στον Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

Ώρα προσέλευσης: 11.00
Ώρα καταμέτρησης: 12.00
Ώρα λήξης: 14:00

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button