Παγγαίο

Συντηρήσεις σε υποδομές των Τοπικών Κοινοτήτων

Αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Παγγαίου

Δήμος ΠαγγαίουΤην εκτέλεση έργων  που αφορούν σε συντηρήσεις υποδομών σε Τοπικές Κοινότητες  του Δήμου αποφάσισε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Παγγαίου.

Συγκεκριμένα οι συντηρήσεις υποδομών προβλέπεται, σύμφωνα με τη μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας, να γίνουν στις Τοπικές Κοινότητες Κάριανης, Ελευθερών και Ελαιοχωρίου και στην Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου. Ο προϋπολογισμός για κάθε έργο ξεχωριστά  ανέρχεται στα 7.250 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από τα τακτικά έσοδα.

Επίσης η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα τους όρους της διακήρυξης του διαγωνισμού για το έργο που αφορά “ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ Δ.ΠΑΓΓΑΙΟΥ”, καθώς και το πρακτικό  του διαγωνισμού του έργου “ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ”.

Επίσης ενέκρινε ομόφωνα την 39η αναμόρφωση του προϋπολογισμού Δήμου Παγγαίου οικ. έτους 2016.

Τέλος κατά πλειοψηφία ψηφίστηκαν τα θέματα που αφορούσαν την έγκριση διάθεσης πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων οικ. έτους 2016 του Δ. Παγγαίου. Την σύνταξη του «Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) Δήμου Παγγαίου έτους 2017», καθώς και την προσαρμογή του σχεδίου Προϋπολογισμού του Δήμου Παγγαίου οικονομικού έτους 2017, στις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών σύμφωνα με την γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ.  Στα παραπάνω θέματα τα μέλη της αντιπολίτευσης ψήφισαν παρών, υπογραμμίζοντας ότι θα διατυπώσουν τις όποιες διαφωνίες τους στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button