Καβάλα

Summer Shopping Night με μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές

Μία ακόμη σημαντική δράση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, το Summer Shopping Night, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης (22/8) στο κέντρο της Καβάλας.

«Είναι μία καινούργια εκδήλωση των φορέων της αγοράς και πιο συγκεκριμένα του Εμπορικού Συλλόγου, μαζί με το Επιμελητήριο, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, τη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης.

«Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης το βράδυ της Τρίτης (22/8) θα έχουν ιδιαίτερες προσφορές, πολύ μεγάλες εκπτώσεις, προκειμένου μιας και διανύουμε τις τελευταίες ημέρες των εκπτώσεων, να πουλήσουν τα εμπορεύματά τους…»

«Οι πεζοδρομήσεις και τα event παραπέμπουν σε «Λευκή Νύχτα», δεν είναι όμως. Είναι μία εκδήλωση που στοχεύει στο τουριστικό κύμα που υπάρχει έντονα αυτό το διάστημα στην πόλη μας, με τους χιλιάδες τουρίστες. Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης το βράδυ της Τρίτης (22/8) θα έχουν ιδιαίτερες προσφορές, πολύ μεγάλες εκπτώσεις, προκειμένου μιας και διανύουμε τις τελευταίες ημέρες των εκπτώσεων,  να πουλήσουν τα εμπορεύματά τους. Εμείς κάνουμε αυτή τη δράση προκειμένου, εκτός του κόσμου που θα ήταν ούτως ή άλλως αυτό το βράδυ στην Καβάλας, να προσελκύσουμε με στοχευμένη διαφήμιση και πολλούς άλλους να κατέβουν στην πόλη της Καβάλας, να καταναλώσουν, είτε στα εμπορικά καταστήματα, είτε στα καταστήματα εστίασης, από Δράμα, Ξάνθη και όλες τις όμορες περιοχές και φυσικά από τα άκρα του Νομού Καβάλας», σημείωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ε.Σ.Κ.

Μεγάλη συναυλία με την Αναστασία στην κεντρική πλατεία της Καβάλας, αμέσως μετά το κλείσιμο της αγοράς

«Φυσικά σε αυτό θα έχουμε αρωγό το cosmppolis και τη μεγάλη συναυλία που θα γίνει με την Αναστασία, γνωστή σε όλους και ιδιαίτερα στη νεολαία, η οποία με το κλείσιμο της αγοράς θα τραγουδήσει στην κεντρική πλατεία της Καβάλας δωρεάν για όλους όσοι επισκεφτούν το κέντρο της πόλης το βράδυ της Τρίτης. Θέλαμε πάντα να κάνουμε μία εκδήλωση παράλληλα με τη «Λευκή Νύχτα» που τόσο μεγάλη επιτυχία έχει τα τελευταία χρόνια, η οποία όμως να γίνει στην καρδιά του καλοκαιριού. Και πόσο πιο καρδιά του καλοκαιριού από τα τέλη Αυγούστου, στις 22 του μήνα. Τα ξενοδοχείο μας είναι γεμάτα, σχεδόν στο 100%, το ίδιο συμβαίνει και στο νησί μας στη Θάσο και φυσικά υπάρχουν και πάρα πολλοί επισκέπτες που έρχονται από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, είτε να δουν τους οικείους τους, είτε να επισκεφτούν ξανά την πατρίδα τους την Καβάλα. Όλος αυτός ο κόσμος θα είναι αυτές τις ημέρες εδώ και για αυτό το λόγο γίνεται στοχοποιημένα αυτές τις ημέρες η συγκεκριμένη εκδήλωση», επισήμανε καταληκτικά ο Γιάννης Κελγιώργης.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button