Παγγαίο

Στην Ελευθερούπολη το Πρωτάθλημα Πυγμαχίας παίδων-παμπαίδων- κορασίδων- πανκορασίδων

Διαφήμιση για το Δήμο Παγγαίου

protathlima-pygmachias-pedonΗ ανάληψη διοργανώσεων πανελλήνιας εμβέλειας από τον σύλλογο πυγμαχίας της Ελευθερούπολης, Α.Ο. «Ορμή», συνεχίζεται. Την Πέμπτη 20, την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Ελευθερούπολης θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-παμπαίδων- κορασίδων – πανκορασίδων.

«Είναι μία σημαντική διοργάνωση, η οποία θα δώσει ζωή στην Ελευθερούπολη, σε μία «νεκρή» τουριστικά εποχή, ενώ θα βοηθήσει οικονομικά και τον σύλλογο», σημείωσε ο πρόεδρος του Α.Ο. «Ορμή», Βασίλης Βεργόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.  Ο πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στην προβολή που κερδίζει ο Δήμος Παγγαίου από την ανάληψη τέτοιων διοργανώσεων, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν, με τον τρόπο τους στην καλύτερη δυνατή οργάνωση του πρωταθλήματος και δήλωσε βέβαιος ότι κι αυτή η διοργάνωση θα στεφθεί με επιτυχία.

«Έχουμε αποκτήσει, πλέον, την τεχνογνωσία και πιστεύω πως θα κάνουμε, άλλη μια φορά, καλούς αγώνες», είπε ο κ. Βεργόπουλος, με την ιδιότητα και του β’ ειδικού γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας μετά τις πρόσφατες εκλογές που έγιναν στην Ε.Ο.Π..

 

Ο γενικός γραμματέας του Δήμου Παγγαίου, Γιώργος Καλλινικίδης, ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές του δημάρχου για επιτυχία των αγώνων, τόνισε «από την πλευρά του Δήμου, είμαστε αρωγοί στην διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Το άθλημα της πυγμαχίας προσφέρει διακρίσεις και προβολή στον Δήμο μας και πρέπει να το στηρίξουμε», δήλωσε, υπογραμμίζοντας «το άθλημα είναι γνωστό στην περιοχή, έχουμε συλλόγους με επιτυχίες και είναι καλό για το Δήμο μας να κάνουμε τέτοιου είδους διοργανώσεις».

Τελευταίος μίλησε ο προπονητής του Α.Ο. «Ορμή», Χαράλαμπος Αραμπατζής, ο οποίος τόνισε ότι το θετικό αποτέλεσμα οφείλεται στην άριστη συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, τους γονείς και τους ίδιους τους αθλητές «με τη συνεργασία όλων γίνεται εξαιρετική δουλειά γι’ αυτό και πετύχαμε μέχρι τώρα». τόνισε και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των αγώνων.

 

Ο Α.Ο. ΟΡΜΗ θα εκπροσωπηθεί από τέσσερεις αθλητές

Στην κατηγορία παίδων συμμετέχουν ο Βαγγέλης Χαραλαμπίδης (54 κιλά) και ο Σταύρος Τογκουσίδης (75 κιλά).

Στις κορασίδες συμμετέχει η Ραφαέλα Αραμπατζή (52 κιλά) και στην κατηγορία πανκορασίδες η Χριστίνα Νικολάου στα 57 κιλά.

Αναμένεται να συμμετέχουν και αθλητές από άλλους συλλόγους του νομού μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
8:00 – 10:00 ΖΥΓΙΣΗ ΠΥΓΜΑΧΩΝ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ
11:00 ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΠΥΓΜΑΧΩΝ
19:00 ΕΩΣ 19:30  ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΩΝ: ΠΙΤΣΑΚ ΚΑΙ ΣΕΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΙΟΥ “ΠΟΝΤΟΣ” – ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΕΠΙΣΗΜΩΝ
19:30 ΕΩΣ 21:00 ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΓΩΝΩΝ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
17:00 ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ)
21:00 ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
10:00 ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button