ΑστυνομικάΠαγγαίο

Στημένη η ληστεία σε βάρος της εταιρείας σεκιούριτι στον Αμυγδαλεώνα;

Ξετυλίγεται σιγά – σιγά το κουβάρι με την υπόθεση της περίεργης ληστείας σε βάρος εταιρείας σεκιούριτι που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Είναι ξεκάθαρο πλέον, πως η έφοδος της Αστυνομίας στην αντιπροσωπεία (συνεργείο πιο σωστά) αυτοκινήτων στα Αμισιανά Καβάλας σχετίζεται άμεσα με την υπόθεση της ληστείας. Άλλωστε στο χώρο της επιχείρησης βρέθηκαν περίπου 600.000 ευρώ κρυμμένα μέσα σε ζαντολάστιχα, που εκτιμάται ότι προέρχονται από την ληστεία, ενώ τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε όλο το ποσό (περίπου 4,5 εκατ. ευρώ) σε διάφορα σημεία τις επιχείρησης.

Εκτός από τον επιχειρηματία και ένα άλλο άτομο έχει συλληφθεί και ο διευθυντής της εταιρείας σεκιούριτι, γεγονός που παραπέμπει στην υπόθεση πως η ληστεία ήταν σκηνοθετημένη.  Σύμφωνα με πληροφορίες οι 3 συλληφθέντες φέρεται ότι ομολόγησαν την πράξη τους.

Συνομιλίες με τηλέφωνα Πακιστανών!!!

Η Αστυνομία φέρεται να έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης παρακολουθώντας συνομιλίες των δραστών μέσω κινητών τηλεφώνων τα οποία φαινομενικά ανήκαν σε… Πακιστανούς. Δηλαδή, οι δράστες είτε αγόρασαν κινητά τηλέφωνα από Πακιστανούς, είτε έβαλαν τους αλλοδαπούς να πάρουν κινητά τηλέφωνα στο όνομά τους, προκειμένου να μην είναι εύκολος ο εντοπισμός τους μέσω των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση, καθώς είναι πιθανό να εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση της ληστείας (όπως τουλάχιστον την είχε περιγράψει το θύμα) εξελίχθηκε το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου 2019 όταν δύο άγνωστοι δράστες φορώντας μάσκες του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Καραμανλή, απήγαγαν από το σπίτι του στην Καβάλα τον διευθυντή εταιρείας σεκιούριτι δηλώνοντας του ότι απήγαγαν την μικρή του κόρη. Του έδωσαν μάλιστα το τηλέφωνο απ’ όπου άκουσε το κλάμα ενός παιδιού Όλοι μαζί πήγαν στα χρηματοκιβώτια της εταιρίας στον Αμυγδαλεώνα  και εκεί ο διευθυντής τους έδωσε το προαναφερθέν ποσό που προερχόταν από χρηματαποστολές σε τραπεζικά καταστήματα.

Στην συνέχεια οι δράστες έδεσαν, φίμωσαν και κλείδωσαν τον διευθυντή μέσα στην επιχείρηση και τράπηκαν σε φυγή. Ο διευθυντής κατάφερε να απελευθερωθεί την επόμενη μέρα το πρωί και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Πηγή: kavalawebnews.gr

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button