Καβάλα

Πρώτο βραβείο για τον μαθητή του ΔΩΚ, Φίλιππο Μανωλούδη

Στο πλαίσιο του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου

Μπορεί η διδακτική χρονιά να ολοκληρώθηκε επιτυχώς στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, όμως οι επιτυχίες συνεχίζονται! Μία νέα διάκριση μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας έρχεται να δώσει ιδιαίτερη χαρά στην Οικογένεια του ΔΩΚ και να μας κάνει υπερήφανους.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Μανωλούδης – που πρόσφατα αποφοίτησε με το Δίπλωμα Κιθάρας και βαθμό «Άριστα & Πρώτο Βραβείο» από την τάξη του καθηγητή Φώτη Κουτσοθόδωρου – κέρδισε το 1ο Βραβείο στην 3η Κατηγορία χωρίς όριο ηλικίας, στον Διεθνή Διαγωνισμό που διεξήχθη στο πλαίσιο του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου “All That Guitar Festival” (5-9 Ιουλίου).

Το επίπεδο του διαγωνισμού ήταν εξαιρετικά υψηλό, καθώς υπήρχαν συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανάμεσά τους, μάλιστα, συμπεριλαμβάνονταν πολυβραβευμένοι κιθαριστές που σπουδάζουν σε Ανώτατες Ακαδημίες του εξωτερικού, όπως το Πανεπιστήμιο “Mozarteum” του Ζάλτσμπουργκ, το Conservatoire του Παρισιού κ.ά.

Ο Φίλιππος Μανωλούδης κέρδισε την πρώτη θέση αν και ήταν ο νεαρότερος με διαφορά συμμετέχων της κατηγορίας του. Τη διάκρισή του συνόδευαν τρία έπαθλα: α) μία εξαιρετική κιθάρα αξίας 2.800€ του Καβαλιώτη κατασκευαστή Χαράλαμπου Κουμρίδη, β) την ηχογράφηση ενός CD, και γ) μία περιοδεία για ρεσιτάλ σε έξι πόλεις: Λουτράκι, Ιωάννινα, Κόρινθο, Πάρο, Πύλο και Σαντορίνη.

Ένα μεγάλο «μπράβο» στον κορυφαίο και πολυβραβευμένο διπλωματούχο κιθαριστή του ΔΩΚ, ο οποίος παρά την αποφοίτησή του συνεχίζει σπουδές Ανώτερων Θεωρητικών στο Ωδείο μας. Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στους γονείς και στον καθηγητή του για την επιτυχία αυτήν. Ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, με την ελπίδα ότι η πορεία και η πρόοδος του Φίλιππου θα προσφέρουν ισχυρό κίνητρο σε όλη την Οικογένεια του Δημοτικού Ωδείου – και όχι μόνον.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button