Καβάλα

Προσωρινά δωρεάν η στάθμευση στο πάρκινγκ του Tελωνείου Καβάλας

Από την περασμένη Πέμπτη η στάθμευση όλων των αυτοκινήτων στο πάρκινγκ του Tελωνείου Καβάλας είναι δωρεάν!

Τελωνείο ΚαβάλαςΟ ιδιώτης που το εκμεταλλεύονταν τα προηγούμενα χρόνια αποβλήθηκε, με πρωτοβουλία του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας. Προσωπικό του Οργανισμού άνοιξε τις μπάρες για να μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν ελεύθερα τα αυτοκίνητα από το χώρο στάθμευσης , τοποθετώντας ταυτόχρονα και ανακοινώσεις.

Ο χώρος στάθμευσης του τελωνείου θα λειτουργεί δωρεάν για αρκετές ακόμα ημέρες ή και εβδομάδες, καθώς είναι άγνωστο το χρονικό διάστημα που θα συνεχισθεί αυτό το καθεστώς.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διαδικασία του διαγωνισμού για την ανεύρεση νέου ιδιώτη – εκμισθωτή του πάρκινγκ, θ’ αρχίσει από την αρχή. Στο διαγωνισμό για το πάρκινγκ του τελωνείου προσήλθαν δύο ιδιώτες, αλλά λόγω έλλειψης δικαιολογητικών, αποκλείστηκαν από τη συνέχιση της διαδικασίας.

Αν και εξετάστηκε το ενδεχόμενο οι ιδιώτες να επανέλθουν και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, η επιτροπή του διαγωνισμού εισηγήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού, η διαδικασία του διαγωνισμού να γίνει από την αρχή. Αυτή η απόφαση αναμένονταν να ληφθεί χθες το μεσημέρι από το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button