Παγγαίο

Parking το λιμάνι της Νέας Ηρακλείτσας

Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι του οικισμού

Με μια σχετική ανάρτηση  στο λογαριασμό τους στο FB κάτοικοι της Νέας Ηρακλείτσας  διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι για άλλο ένα Σαββατοκύριακο το λιμάνι του χωριού μετατράπηκε σε παρκινγκ αυτοκινήτων αναρτώντας και τις σχετικές φώτο.

 

Η ανάρτηση τους αναφέρει τα εξής :

Απελπιστική η κατάσταση για ακόμα μία μέρα στο λιμάνι της Νέας Ηρακλείτσας. Το πανέμορφο και γραφικό λιμανάκι μας γέμισε από δεκάδες αυτοκίνητα. Τα ερωτήματα που μας δημιουργούνται και καλούμε κάθε υπεύθυνο σε δημόσιο διάλογο είναι τα παρακάτω:

1) Γιατί η Δημοτική αρχή δεν έχει μεριμνήσει να μην είναι εφικτή η πρόσβαση; (μπάρες κτλ κτλ)

2) Σε ποιο άλλο χωριό της περιοχής μας υπάρχει δημοτικό παρκινγκ με πληρωμή και καταφεύγουν οι επισκέπτες σε τέτοιες λύσεις; Ποια τα κριτήρια επιλογής;

3) Το Λιμενικό τι έχει να πει για αυτή την κατάσταση; Κάνει επόπτευση της περιοχής ευθύνης του;

4) Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (ΕΚΑΒ, Λιμενικό και άλλοι φορείς) πως θα εξασφαλίσουν την πρόσβαση τους στο λιμάνι;

5) Τέλος όλοι εμείς πότε θα βάλουμε μυαλό και θα πάψουμε να θέλουμε το αυτοκίνητο μας στα 3 μέτρα από το τραπεζάκι μας που τρώμε λουκουμάδες και καλαμαράκια;

Να γνωρίζετε ότι μέχρι να λήξει το πρόβλημα θα επαναφέρουμε το θέμα και θα έρθουμε σε επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς έτσι ώστε να πιέσουμε για την επίλυση του και οι τουρίστες με τις οικογένειες τους να απολαμβάνουν την βόλτα τους στο λιμάνι.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button