Παγγαίο

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου Χάρης Παπαδόπουλος

Την παραίτηση του από τη θέση του Προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου ανακοίνωσε ο Χάρης Παπαδόπουλος

Σε επιστολή του προς τον Δήμαρχο Παγγαίου ​Φίλιππο Αναστασιάδη αναφέρει:

​Κύριε Δήμαρχε,
Ένας κύκλος τεσσάρων (4) σχεδόν ετών ολοκληρώθηκε με χαρές, απογοητεύσεις, κούραση, άγχος, επιτυχίες, με πολλά θετικά και αρνητικά συναισθήματα, αλλά κυρίως με την ικανοποίηση ότι παρέμεινα σταθερός στις αρχές, τις δεσμεύσεις του συνδυασμού μας και την υπόσχεση μας προς τους δημότες μας για αξιοκρατία, δίχως πολιτικούς αποκλεισμούς και προσπάθεια για τη βελτίωση των υπηρεσιών και των συνθηκών όχι μόνο για όσους μας στήριξαν αλλά προς όλους τους δημότες του δήμου μας ανεξαιρέτως.
Με την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου λοιπόν σας υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου αλλά και του μέλους της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Παγγαίου συναισθανόμενος ότι κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς και τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων για τη συνεργασία. Επίσης τα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου για τις ομόφωνες επί το πλείστον αποφάσεις μας αλλά πάνω από όλους θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στη Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου για την απόλυτη στήριξη και βοήθεια τους στο δύσκολο έργο μας.
Εξακολουθώ να διατηρώ τη θέση του δημοτικού συμβούλου έως τη λήξη της θητείας μας, σεβόμενος την ψήφο των δημοτών του Παγγαίου που με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Καλή συνέχεια στο έργο σας και καλή επιτυχία.

Με τιμή,
Χαρίτων Παπαδόπουλος

Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Α Παγγαίου
Δημοτικός Σύμβουλος Παγγαίου

 

Πηγη: kavalawebnews.gr

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button