Καβάλα

Παράδοση υλικού στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Δ. Τσανάκα: «Αξιέπαινο το έργο που προσφέρει η ομάδα»

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Μαΐου 2018, παραδόθηκε επίσημα από τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, απαραίτητο υλικό στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Καβάλας. Όπως δήλωσε η Δήμαρχος κατά την υπογραφή του σχετικού πρακτικού παράδοσης, ο Δήμος, θεωρεί πως είναι αξιέπαινο το έργο που προσφέρει η ομάδα, αλλά και γενικότερα οι εθελοντές και ευχήθηκε ολοένα και περισσότεροι νέοι κι όχι μόνο, να πυκνώνουν τις τάξεις της Ομάδας Διάσωσης για το καλό όλων. Ευχαρίστησε την συνεργάτισσα της Κορίνα Πρασσά, που είχε την πρωτοβουλία, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Ηλία Καλανταρίδη και όλους όσοι πίστεψαν και προσπάθησαν να επιτευχθεί η προσφορά αυτή. Δήλωσε, τέλος,  πως θα βρίσκεται η ίδια και ο Δήμος συνολικά, πάντα στη διάθεσή τους και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τους βοηθήσει στο έργο τους.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καβάλας Θόδωρος Τζατζάρης δήλωσε ότι χρειάστηκε να ξεπεραστούν σοβαρά προβλήματα και να περάσει πολύς χρόνος,  προκειμένου να καταφέρει ο Δήμος να αγοράσει και να προσφέρει αυτόν τον εξοπλισμό.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Διασωστικής Ομάδας Γιάννης Πατρόπουλος, ευχαρίστησε τη Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα και συνολικά τη δημοτική αρχή για τον εξοπλισμό που προσέφερε η Πολιτική Προστασία του Δήμου, δήλωσε πως η Ομάδα συνεχώς μεγαλώνει, και χρειάζεται ολοένα και περισσότερο υλικό εξοπλισμού για τις δράσεις της και ζήτησε την αμέριστη συμπαράστασή της.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button