ΑθλητικάΠαγγαίο

Ο Ι.Ο.Κ.Δήμου Παγγαίου διοργάνωσε με επιτυχία τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Τριγώνου «2ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ»

iode-pangeouΟ Ι.Ο.Κ.ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Τριγώνου «2ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» για τις κατηγορίες OPTIMIST (ανάπτυξης) ,OPTIMIST, LASER 4,7 και LASERRDLαπό τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου στο θαλάσσιο κόλπο  και στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο λιμανάκι της  Νέας Ηρακλείτσας. Με τον αγώνα αυτό ξεκίνησε η καινούρια αθλητική χρονιά για την Περιφέρεια της Βορειοδυτικής Ελλάδας. Στον αγώνα συμμετείχαν 70 αθλητές από τους παρακάτω Ομίλους της Περιφέρειας: N.O.Κατερίνης , ο Ι.Ο. Θεσσαλονίκης , ο Ν.Α.Ο. Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης , ο Ν.Ο. Ακτής Θερμαϊκού ,ο Ν.Ο. Καβάλας , ο Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης και ο διοργανωτής Όμιλος Ι.Ο.Κ. Δήμου Παγγαίου. Οι αθλητές και οι προπονητές φιλοξενήθηκαν στις κατασκηνώσεις της «ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ» της Νέας Περάμου τις οποίες παραχώρησε για το σκοπό αυτό το Υπουργείο Πρόνοιας και ο Δήμος Παγγαίου. Η φιλοξενία στις κατασκηνώσεις  έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές να ασχοληθούν με εναλλακτικές δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο τους.

Η 1η μέρα του αγώνα ήταν δύσκολη αφού οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι ιδανικές για να γίνουν όλες οι προγραμματισμένες ιστιοδρομίες (3 σε κάθε κατηγορία) , έτσι πραγματοποιήθηκε 1ιστιοδρομία στην κατηγορία OPTIMIST (ανάπτυξης) και μία στην κατηγορία LASERRDL. Την 2η μέρα όμως βοήθησε ο καιρός και έτσι έγιναν από 4 ιστιοδρομίες στις κατηγορίες :OPTIMIST,LASER 4,7 και LASERRDL ικανοποιώντας τις προσδοκίες αθλητών προπονητών επιτροπής αγώνων.

Οι αθλητές του Ι.Ο.Κ.Δήμου Παγγαίου κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις ξεκινώντας από την μικρότερη ηλικιακά κατηγορία:OPTIMIST 2009

Στυλιανίδου Μαριορή 3η θέση, Κομματάς Μάριος 4ος , OPTIMIST 2008

Παναγιωτίδης Στυλιανός 2ος , OPTIMIST 2007 Μπαλαμπάνης Τριαντάφυλλος 7ος ,OPTIMIST 2006 Σιάσσος Δημήτρης 5ος ,κατηγορία OPTIMIST κοριτσιών Μωυσίδου Ραφαηλία 6η ,κατηγορία LASER 4,7 κοριτσιών Μωυσίδου Μαρία 5η, κατηγορία LASERRDL Μισιρλής Στάθης 2ος.

Στο «2ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» ξεκίνησε ένας καινούριος  θεσμός , του επαμειβόμενου κυπέλλου του μικρότερου αθλητή-τριας που θα τερματίσει όλες τις ιστιοδρομίες της κατηγορίας OPTIMIST (ανάπτυξης) , o αθλητής-τρια που παίρνει το κύπελλο θα γράφει το όνομα του και το έτος που το πήρε και θα το φέρνει στο επόμενο «ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ». Αθλοθέτης του κυπέλλου είναι η εταιρεία DALTECA.E.B.E.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν θερμά όλους τους αθλητές-τριες και προπονητές που συμμετείχαν στον αγώνα για το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν, επίσης ευχαριστούν: τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πρόνοιας και τον Δήμου Παγγαίου για την παραχώρηση των κατασκηνώσεων, τον Πρόεδρο Επιτροπής Αγώνα κο Γιάννη Παυλίδη για την άρτια και ασφαλή διεξαγωγή των ιστιοδρομιών, τον ιδιοκτήτη και κυβερνήτη του ιστιοπλοϊκού σκάφους ΑΙΟΛΟΣ κο Δημήτρη Χαραλάμπους  ο οποίος διέθεσε το σκάφος του για τις ανάγκες του αγώνα, το ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΦΕΛΛΑΧΙΔΗ, το Beachbar BARBARELLA, το  minimarket ΠΟΠΗ και το minimarket ΜΑΚΗΣ για την προσφορά τους στα lunch box των αθλητών, τα πρατήρια καυσίμων ΑΦΟΙ ΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε. και ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ για την προσφορά καυσίμων.

Tους γονείς των αθλητών-τριων μας για τον μπουφέ λήξης του αγώνα. Ευχαριστεί επίσης τον Δήμαρχο του Δήμου Παγγαίου για την κατασκευή της γλίστρας, η οποία ήταν απαραίτητη για την ασφαλή πρόσβαση των αθλητών στην θάλασσα και όλους όσους συνέβαλαν για την άρτια και ασφαλή διοργάνωση των αγώνων.

Τέλος ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ομίλου μας καθώς και την προπονήτρια μας Μαρία Ζωγράφου για τις επιτυχίες τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια με επιτυχίες για την υπόλοιπη αθλητική χρονιά.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button