Παγγαίο

Ο δήμαρχος Παγγαίου απέστειλε επιστολές συγχαρητηρίων στους διοργανωτές και στην ομάδα εφήβων του Γ.Σ. Ελευθερούπολης

Με αφορμή τη συμμετοχή του εφηβικού τμήματος του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης στο  45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Μπάσκετ ο κ. Αναστασιάδης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον δήμαρχο Χερσονήσου, την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης και τον πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, οι οποίοι «αγκάλιασαν» με ιδιαίτερη θέρμη την αθλητική διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και παράλληλα συγχαίρει τους αθλητές του ΓΣΕ για τις εξαίρετες πρωτιές και επιδόσεις τους, καθώς και για το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Ακολουθεί αναλυτικά το περιεχόμενο των δύο επιστολών

«Ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του στο Δήμο Παγγαίου θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Ιωάννη Μαστοράκη, την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χερσονήσου κα Δέσποινα Πλευράκη και τον πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης κ. Χαράλαμπο Μαρκάκη, αφενός για την άψογη φιλοξενία της εφηβικής ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης που συμμετείχε στο 45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Χερσονήσου, και αφετέρου για την άρτια διοργάνωση, για την οποία εκφράζουμε και τα θερμά μας συγχαρητήρια»

«Ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης για την εξαιρετική παρουσία και συμμετοχή της στο 45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Χερσονήσου. Η συμμετοχή της ομάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση και η διάκριση αθλητών της αποδεικνύει ότι με πίστη όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, και σίγουρα σηματοδοτεί ένα λαμπρό μέλλον. Απτό παράδειγμα αποτελεί και η κλήση στην Εθνική Νέων κωφών που έλαβε ο Δαμιανός Κωνσταντάρας. Είμαστε όλοι περήφανοι για το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται από διοίκηση, προπονητές και αθλητές και ευχόμαστε καλή συνέχεια, με δύναμη, υγεία και με νέες επιτυχίες»

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button