ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!

WATER POLO NOK

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!Η ακαδημία υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας σου προσφέρει ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού, συνδυασμό εκγύμνασης μυαλού και σώματος, ομαδικότητα, με μια μεγάλη γκάμα τμημάτων: προ Τζούνιορ, Τζούνιορ, Μίνι Παίδων, Παίδων, Εφήβων, Μίνι Κορασίδων-Κορασίδων. Αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών σας καλούμε να γνωρίσετε την χαρά της μπάλας στο νερό.Καθημερινά μετά τις 19:30 στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας ο μοναδικός σύλλογος WATER POLO στην πόλη μας.Γιατί για εμάς το πόλο είναι διασκέδαση !!!

Δημοσιεύτηκε από ΝΟΚαβαλας στις Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

Η ακαδημία υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας σου προσφέρει ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού, συνδυασμό εκγύμνασης μυαλού και σώματος, ομαδικότητα, με μια μεγάλη γκάμα τμημάτων: προ Τζούνιορ, Τζούνιορ, Μίνι Παίδων, Παίδων, Εφήβων, Μίνι Κορασίδων-Κορασίδων. Αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών σας καλούμε να γνωρίσετε την χαρά της μπάλας στο νερό.
Καθημερινά μετά τις 19:30 στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας. Ο μοναδικός σύλλογος WATER POLO στην πόλη μας.
Γιατί για εμάς το πόλο είναι διασκέδαση !!!

x

Διαβάστε επίσης

Δεν σταμάτησε στη Μουσθένη, τον έπιασαν στην Απολλωνία

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες διακινήσεις αλλοδαπών, αστυνομικοί ...