Καβάλα

Με στόχο να δώσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες θα διοργανωθεί η KavalaExpo 2018

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας ενημερώνει ότι, διοργανώνει και φέτος τη διεθνή έκθεση KAVALAEXPO, στο πλαίσιο στήριξης της επιχειρηματικότητας, προώθησης των ποιοτικών τοπικών προϊόντων, ενίσχυσης της εξωστρέφειας και της καινοτομίας. «Φέτος, το Επιμελητήριο Καβάλας γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Η φετινή είναι η 26η χρονιά διοργάνωσης της έκθεσης KAVALAEXPO, η οποία αποτελεί θεσμό για την περιοχή και θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως και τις 9 Οκτωβρίου 2018 στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη. Παράλληλα με την έκθεση, για ακόμα μία χρονιά, διοργανώνεται το φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Σκοπός της έκθεσης αυτής, είναι να δώσει νέες ευκαιρίες και προοπτικές στις επιχειρήσεις τόσο της ευρύτερης περιοχής, όσο και σε επιχειρήσεις του εξωτερικού.

Η KAVALAEXPO 2018 θα περιλαμβάνει δράσεις για την ενίσχυση των επιχειρηματικών συνεργασιών. Θα προσκληθούν επιχειρηματικοί φορείς και επιχειρήσεις, ιδιαίτερα από τις βαλκανικές χώρες. Παρακαλούμε να δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στην έκθεση έως και την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. H συμμετοχή σας είναι καθοριστική για την επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς και για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2510 222212 και στην ιστοσελίδα: www.kcci.gr», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button