Παγγαίο

Μαζικές Στειρώσεις Αδέσποτων Ζώων στον Δήμο Παγγαίου από εθελοντές κτηνιάτρους

Στειρώσεις Αδέσποτων ΖώωνΟ Δήμος Παγγαίου  σε συνεργασία με την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (ΕΔΚΕ) θα προβεί σε μαζικές στειρώσεις αδέσποτων ζώων, το Σάββατο  12 Νοεμβρίου 2016 από τις 9.30 πμ έως και τις 5μμ και την Κυριακή 13  Νοεμβρίου 2016 από τις 9.30 πμ έως και τις 12 μμ. Για τον σκοπό της εν λόγω δράσης θα αξιοποιηθούν οι χώροι των χειρουργείων των τριών κτηνιάτρων, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου, των κυρίων Τσέλιου Ιωάννη και Καλφάδη Γεώργιου στην Ελευθερούπολη και της κ. Σοφίας Καριοφυλλίδου στη Ν. Πέραμο  και με την συνδρομή  του Δήμου και του υπαλληλικού προσωπικού, των ευαισθητοποιημένων, σε θέματα φιλοζωίας, πολιτών καθώς και εθελοντών θα επιδιωχθεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία της. Οι εθελοντές κτηνίατροι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμισθί και βοηθούν στην προώθηση του εθελοντισμού στη χώρα μας. Επισημαίνεται ότι τα προς στείρωση ζώα  θα φωτογραφίζονται και αφού σημανθούν, θα καταγράφονται στη βάση δεδομένων του δήμου με απώτερο σκοπό την υιοθεσία τους.

Καλούμε όσους δημότες μπορούν, να συνδράμουν στη δράση μεταφέροντας αδέσποτα ζώα, κυρίως σκύλους, στα τρία κτηνιατρεία τις δύο αυτές ημέρες. Είναι σημαντικό, όσοι μπορούν, και για την καλύτερη υγεία των στειρωμένων ζώων, να τα κρατήσουν σε ιδιωτικό χώρο, για δύο ημέρες πριν να τα εναποθέσουν στο περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τον καλύτερο  συντονισμό της δράσης  παρακαλούνται οι συνδημότες μας που επιθυμούν να συμμετέχουν να επικοινωνήσουν με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Καλλινικίδη Γεώργιο στα τηλέφωνα 6946586615 και 2592350072  ή με τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου, Τσαβδαρίδη Θεόδωρο στο τηλέφωνο 2592350064.
Ο Δήμος Παγγαίου συνεχίζει την προσπάθεια αντιμετώπισης αυτού του ιδιαίτερα σοβαρού προβλήματος και ευχαριστεί ιδιαίτερα τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, οι οποίοι βοήθησαν, βοηθούν και θα συνεχίσουν να βοηθούν το Δήμο στην κατεύθυνση αυτή.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button