Αθλητικά

Μάχη τίτλου για τον Στοφορίδη στην Ελβετία

Θα πάρει μέρος στη διοργάνωση FIGHT EXPLOSION 2016

στοφοριδης Ο Γιάννης Στοφορίδης, αθλητής των Μαχητών Ελευθερούπολης,  επιστρέφει στο ρινγκ, μετά τον τραυματισμό του στη μέση, που τον κράτησε 6 μήνες περίπου εκτός.

Θα πάρει μέρος στη διοργάνωση FIGHT EXPLOSION 2016, η οποία πραγματοποιείτε στην Ελβετία στις 5 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στην πόλη BUCHS.

Πρόκειται για  τουρνουά πυραμίδα 4 αθλητών. Στον πρώτο γύρο ο Στοφορίδης θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Moritz Schacht , το άλλο ζευγάρι είναι ο Τουρκογερμανός Kerim jemai και ο Βραζιλιάνος Amilcar Santos.

Οι αγώνες γίνονται σε μια βραδυά και αν ο Στοφορίδης περάσει θα αντιμετωπίσει τον νικητή του άλλου ζευγαριού. Οι αγώνες γίνονται με όρους Κ1.

Ο Στοφορίδης εδώ και 20 ημέρες βρίσκεται στην Μπρέντα της Ολλανδίας για προετοιμασία και σκληρά σπάρινγκ στο φημισμένο γυμναστήριο του Cor Hemmers, με τον οποίο συνεχίζεται η πολύ καλή συνεργασία με τους Mαχητές.

Στην αποστολή που θα αναχωρήσει  την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου για την Ελβετία, θα είναι ο προπονητής του Παναγιώτης Καρανικολής και 2 μέλη του συλλόγου που θα βρεθούν κοντά στον Στοφορίδη για να στηρίξουν την προσπάθεια του.

Ο Γιάννης Στοφορίδης  ευχαριστεί τους χορηγούς που βοηθούν στην προετοιμασία του,  την Βιομηχανία Γάλακτος Νικόλαος Μάρτος,  τους Σχιστόλιθους Καρασάββα, το INNO SOUL MEDICAL, το TWINS-FORCE – TOP TEN και την Εταιρία QNT.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button