Παγγαίο

Εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο της Γεωργιανής

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η τοποθέτηση ξύλινου αθλητικού δαπέδου

Όχι μόνο ξεκίνησαν αλλά προχωρούν και με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο της Γεωργιανής, με την τοποθέτηση ξύλινου αθλητικού δαπέδου (παρκέ). Έτσι ένα χρόνιο αίτημα των ανθρώπων της διοίκησης του Πολιτιστικού Γυμναστικού Συλλόγου Παγγαίο υλοποιείται.

Σύμφωνα με την σύμβαση που έχει υπογραφεί και την τεχνική μελέτη, προβλέπεται η προμήθεια και τοποθέτηση ξύλινου αθλητικού δαπέδου (ΠΑΡΚΕ) στο κλειστό γυμναστήριο Γεωργιανής, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η δαπάνη για την προμήθεια προϋπολογίσθηκε στο ποσό των 66.960,00 € (με Φ.Π.Α. 24%), και χρηματοδοτήθηκε από ιδίους πόρους του Δήμου Παγγαίου.

Μετά τη λήξη της διαγωνιστικής διαδικασίας υπογράφηκε στις 27.12.2017 το συμφωνητικό κατασκευής του έργου ποσού 47.865,24€ με ΦΠΑ με ανάδοχο την εταιρία Silwood ΕΠΕ.

Η εν λόγω σύμβαση περιλαμβάνει την πλήρη παράδοση σε χρήση του αθλητικού δαπέδου, δηλαδή προμήθεια και τοποθέτηση του συνόλου των ξύλινων στοιχείων βάσης, υπόβασης, παρκέ, αστάρωμα, βερνίκωμα και γραμμογράφηση.

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης ορίστηκε σε δύο μήνες από την υπογραφή της.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button