Περιφέρεια

Επίσκεψη αντιπροσωπείας των Ελληνικών εταιρειών Λιπασμάτων Καβάλας στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ

Λιπασμάτων ΚαβάλαςΕθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι, στο γραφείο του στην Περιφέρεια,  οι Δ/ντές των εργοστασίων Λιπασμάτων Καβάλας PHOSPHORIC FERTILIZERS κ. Α. Γιαννίκος, CENTROFARO κ. Θ. Χατζησκάκης και της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ κ. Ν. Μπεχράκης, με την η Αναπληρώτρια Δ/ντρια κα. Θ. Κουλουρά.
Η βιομηχανία λιπασμάτων Καβάλας αποτελεί τη μοναδική λιπασματοβιομηχανία στην Ελλάδα και είναι μία από τις δέκα μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας, απασχολώντας 550 άτομα κυρίως από τη γύρω περιοχή της Καβάλας. Κατά την επίσκεψή τους ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για την πορεία των επιχειρήσεων τους στην Περιφέρεια και τους στόχους τους και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του.
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης υποσχέθηκε ότι θα στηρίξει την βιομηχανία λιπασμάτων και ότι η πρώτη επίσκεψή του σε επιχείρηση της Καβάλας θα είναι αυτή στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας. Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν μια εποικοδομητική συνεργασία.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button