Καβάλα

Εορτασμός ΗΜΕΡΑΣ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ 2016: “Φέρε το καπάκι να γίνει καροτσάκι”

Εορτασμός ΗΜΕΡΑΣ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ 2016: “Φέρε το καπάκι να γίνει καροτσάκι”

Εορτασμός ΗΜΕΡΑΣ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ (1)Το Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ του Σ.ΕΟ. γιορτάζει και φέτος την Ημέρα Οδηγισμού έχοντας κεντρικό άξονα των δράσεων την ανταποδοτική ανακύκλωση με σύνθημα: “Φέρε το καπάκι να γίνει καροτσάκι”με τη σημαντική συμβολή του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Καβάλας.

Καλούμε όλους τους φίλους του Οδηγισμού, αλλά και τους φορείς, σχολεία, φροντιστήρια, ιδιώτες κ.α που έχουν ευαισθητοποιηθεί στη συγκέντρωση καπακιών  με στόχο την απόκτηση αναπηρικού αμαξιδίου.

Ένας από τους 3 άξονες του Οδηγικού Παιδαγωγικού Προγράμματος είναι η Κοινωνική συμμετοχή-προσφορά. Κάνοντας πράξη το Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα, καλούμε την κοινωνία, ώστε να γίνουμε ΕΝΑ σε αυτήν την προσπάθεια.

Μέρος της γοητείας του Οδηγισμού είναι η μάθηση του παιδιού μέσα από το ίδιο το παιδί, γι αυτό και κατά την διάρκεια της δράσης, οι ομάδες μας, μαζί με όλους τους παρευρισκόμενους, θα ζωγραφίζουν, θα βάφουν τις κούτες που θα μπουν τα καπάκια, θα ζυγίζουν καπάκια, θα παίζουν παιχνίδια, ενώ θα υπάρχει παράλληλη ενημέρωση για τη δράση. Τα καπάκια που θα συγκεντρώνονται θα  ζυγίζονται επιτόπου και θα φωτογραφίζονται, με  ταυτόχρονη ενημέρωση για την εξέλιξη της δράσης στην ιστοσελίδα μας στο  Facebook. (Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τ. Τ. Καβάλας)

Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Ημέρα Οδηγισμού. Δώστε την ευκαιρία στα  παιδιά σας να γνωρίσουν τον Οδηγισμό, την «άλλη Εκπαίδευση», βιώνοντας μέσα από το  παιχνίδι, τη δύναμη της προσφοράς. Γιατί η Πράξη είναι Θέση…

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button