Παγγαίο

Ενημερωτική εκδήλωση για την παιδική παχυσαρκία

Μια πρωτοβουλία του συλλόγου φίλων κλασικού αθλητισμού Καβάλας, του δήμου Παγγαίου και της κοινωφελούς επιχείρησης Παγγαίου

Ο Δήμος Παγγαίου, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου και ο Σύλλογος Φίλων Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας διοργάνωσαν την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, στο Αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η παιδική παχυσαρκία». Ομιλητές ήταν η Διαιτολόγος-Διατροφολόγους Άννα Πολυμέρου-Σχοινάκη, η Φαρμακοποιός Τζίνα  Γεωργιάδου και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας Ξενοφών Κροκίδης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν ο Μουσικός Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης «Ορφέας», καθώς και αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Ελευθερούπολης «Ορμή» και των Μαχητών Ελευθερούπολης που έχουν διακριθεί.

Ειδικότερα βραβεύτηκε  ο Ορφέας Ελευθερούπολης για την καλλιέργεια του αθλητισμού επί 92 χρόνια. Το αναμνηστικό δίπλωμα παρέλαβαν ο Νίκος Χωλίδης και ο Σταύρος Παμπούκας.

Επίσης τιμήθηκε  ο ΑΟ Ορμή που ιδρύθηκε το 1997 ενώ έχει διοργανώσει ήδη 8 Πανελλήνια πρωταθλήματα. Το δίπλωμα παρέλαβε ο πρόεδρος και μέλος του Δ. Σ της Ομοσπονδίας  Βασίλης Βεργόπουλος. Από τον ΑΟ Ορμή  βραβεύτηκαν  η Ραφαέλα Αραμπατζή για την κατάκτηση της 1ης θέσης στους Πανελλήνιους πυγμαχικούς αγώνες κορασίδων το 2016.  Η Χριστίνα Νικολάου για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα 60 κιλά στους Πανελλήνιους πυγμαχικούς αγώνες Παγκορασίδων 2016. Ο Ευάγγελος Χαραλαμπίδης για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα 54 κιλά στους Πανελλήνιους αγώνες Παίδων το 2016 και  ο Σταύρος  Τογκουσίδης για την κατάκτηση της 3ης θέσης στα 75 κιλά στους Πανελλήνιους πυγμαχικούς αγώνες παίδων το 2016.

Από τους ΑΟ Μαχητές Ελευθερούπολης βραβεύτηκαν  ο Δημήτρης Βορδοναράκης για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα 66 κιλά στους Πανελλήνιους πυγμαχικούς αγώνες παμπαίδων 2016.  Ο Στέφανος Τζιτζιρής για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα 75 κιλά στους Πανελλήνιους Πυγμαχικούς αγώνες παίδων το 2016. Η Ασημένια Βορδονοράκη για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα 66 κιλά στους Πανελλήνιους πυγμαχικούς αγώνες κορασίδων το 2016. Η Σοφία Τσίλογλου για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα 50 κιλά στους Πανελλήνιους Πυγμαχικούς αγώνες κορασίδων το 2016.

Επίσης, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου θα δοθεί σε κάθε αθλητή το ποσό των 100 ευρώ ως ελάχιστη επιβράβευση.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button