Παγγαίο

Εκμισθώθηκαν τα 6 από τα 7 μπιτς μπαρ των Αμμολόφων

Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης

Χωρίς προβλήματα, σε αυτό συνετέλεσε και η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης,  ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η δημοπρασία για την υπεκμίσθωση των επτά μπιτς μπαρ των Αμμολόφων, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου, στην Ελευθερούπολη.

Η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Όπως έγινε γνωστό, από τη δημοπρασία προέκυψαν υπεκμισθωτές για τα έξι από τα επτά μπιτς μπαρ, με το τίμημα για κάθε ένα απ’ αυτά να ανέρχεται στις 23.000 ευρώ και αφορά το ετήσιο μίσθωμα που θα ισχύει για το πρώτο έτος της σύμβασης.

Υπενθυμίζεται ότι η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται από την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου μεταξύ του Δήμου Παγγαίου και του υπομισθωτή μέχρι την 31/12/2018, ενώ παρέχεται η δυνατότητα παράτασης της υπομίσθωσης για ένα ακόμη έτος, εφόσον παραταθεί και η κύρια μίσθωση μεταξύ Δήμου Παγγαίου και ΕΤΑΔ και ο υπομισθωτής έχει τηρήσει όλους τους όρους της σύμβασης. Για την έβδομη θέση μπιτς μπαρ, ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος και θα επαναληφθεί η διαδικασία την επόμενη Τετάρτη (26/4).

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button