Καβάλα

Διενέργεια εξετάσεων για απόκτηση άδειας χειριστή πηδαλιούχων αλιευτικών σκαφών έτους 2018

1.– Ανακοινώνεται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ότι θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις για την απόκτηση άδειας χειριστού πηδαλιούχου αλιευτικών σκαφών για το έτος 2018 τις κάτωθι ημερομηνίες: – στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας τις: 19-03-2018 και την 02-05-2018. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στις εξετάσεις είναι η υποβολή αίτησης και η προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών στην Υπηρεσία μας (γρ. Λιμενικής Αστυνομίας) καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 08:00 έως τις 14:00 έως και πέντε (05) εργάσιμες ημέρες προ της ημερομηνίας εξέτασης.

2.– Υπενθυμίζουμε στους αλιευτικούς συλλόγους ότι η διακυβέρνηση όλων των επαγγελματικών αλιευτικών πλοίων-σκαφών που εκτελούν πλόες εσωτερικού, τα οποία απαλλάσσονται από την υποχρέωση να εφοδιάζονται με ναυτολόγιο ή έχουν ναυτολόγιο χωρίς να υποχρεούνται, μπορεί να αναλαμβάνει ένας Κυβερνήτης Γ΄ ή κάτοχος ειδικού πτυχίου Κυβερνήτη που καθορίζεται από το άρθρο 3 του (β) σχετικού ή κάτοχος άδειας χειριστή πηδαλιούχου και καθορίζεται από το άρθρο 9 (α) ομοίου. Αλιευτικοί Σύλλογοι παρακαλούνται για την έγκαιρη ενημέρωση των μελών τους, τα οποία δεν είναι εφοδιασμένα με την εν θέματι άδεια και συγκεντρώνουν  τα τυπικά προσόντα,  για υποβολή αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις.

3.– Λιμενικά Τμήματα και Λ/Φ Ελευθερών που κοινοποιείται η παρούσα, εντέλλονται όπως μεριμνήσουν για την έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων φορέων περιοχής τους.

 

Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ 

Πλοίαρχος Λ.Σ. ΤΣΙΑΛΟΣ Θωμάς

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button