Παγγαίο

Διαγραφή δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Παγγαίου

Εκτός της δημοτικής παράταξης «Ναι Μπορούμε» ο Πέτρος Καλένης

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα, με μία λιτή ανακοίνωση και πριν ξεκινήσει η συζήτηση των θεμάτων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας  Γάκης ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση της παράταξης της πλειοψηφίας για διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου Παγγαίου Πέτρου Καλένη.

Στην ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται η σχετική ομόφωνη απόφαση της Παράταξης, επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, πως ο Δημοτικός Σύμβουλος διεγράφη, «…επειδή η   στάση και η εν γένει συμπεριφορά του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες  της  Παράταξης, ιδίως δε οι έντονες αντιρρήσεις του αναφορικά με το αναφαίρετο δικαίωμα όλων των δημοτών  και ιδίως  των ασθενέστερων οικονομικά, να εργαστούν στο Δήμο, ανεξάρτητα από την παραταξιακή τους  τοποθέτηση στις τελευταίες δημοτικές εκλογές».

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Την Τρίτη  6 Δεκεμβρίου  2016 και ώρα 19.30 στο Δημαρχείο Παγγαίου , συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση  μετά από πρόσκληση του δημάρχου Παγγαίου και επικεφαλής της παράταξης  “Ναι μπορούμε»  κ.Φίλιππου  Αναστασιάδη ,τα μέλη της δημοτικής παράταξης  με θέμα συζήτησης την διαγραφή του δημοτικού συμβούλου κ. Πέτρου Καλένη από την δημοτική παράταξη – ομάδα της πλειοψηφίας του Δήμου Παγγαίου και του συνδυασμού, σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ. 5 του Ν.3852/2010.

Mετά από έκθεση των γεγονότων, διαλογική συζήτηση και ψηφοφορία,  ΟΜΟΦΩΝΑ ,η ομάδα των συμβούλων της δημοτικής παράταξης “Ναι, μπορούμε”  αποφάσισε  την διαγραφή του δημοτικού Συμβούλου κ. Πέτρου Καλένη, επειδή η   στάση και η εν γένει συμπεριφορά του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες  της  Παράταξης, ιδίως δε οι έντονες αντιρρήσεις του αναφορικά με το αναφαίρετο δικαίωμα όλων των δημοτών  και ιδίως  των ασθενέστερων οικονομικά, να εργαστούν στο Δήμο, ανεξάρτητα από την παραταξιακή τους  τοποθέτηση στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

 

Ο δήμαρχος
Φ. Αναστασιάδης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ναι μπορούμε»

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button