Αθλητικά

Ξεκινά το 6ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δήμου Καβάλας «ΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»

Η Διεύθυνση Αθλητισμού & Παιδείας της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» ανακοινώνει την έναρξη του 6ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Δήμου Καβάλας 2022-2023 «ΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ», σε συνεργασία  με τον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Καβάλας (ΣΠΑΚ Καβάλας).

Μέσα από τους ιδιαίτερους αγώνες του Εργασιακού Πρωταθλήματος απουσιάζει η βία και το οπαδικό πάθος. Απεναντίας, καλλιεργείται η συντροφικότητα, η κοινωνικότητα, ο υγιής ανταγωνισμός, τα θετικά συναισθήματα και η «αθλητική» επαφή ανθρώπων από διαφορετικά εργασιακά περιβάλλοντα.

Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα, θα πρέπει έως την Παρασκευή  14/10/2022, να δηλώσουν συμμετοχή στη Διεύθυνση Αθλητισμού και Παιδείας της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» (Κτίριο Πυθαγόρα, 7ης Μεραρχίας 1 (τηλ. επικοινωνίας: 2510-247350) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση sports@kavalagreece.gr

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα είναι:

Αίτηση Συμμετοχής

Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986

Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

Κάρτα Υγείας Αθλητή (υπογεγραμμένη από Καρδιολόγο)

Η Προκήρυξη-Κανονισμός του Πρωταθλήματος καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» http://www.kavalagreece.grκαι στο facebook στη δημόσια ομάδα «ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button