Παγγαίο

Αύριο ο αγώνας δρόμου “ΤΣΑΜΚΙΡΑΝΕΙΑ 2022”

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για την συμμετοχή στον αγώνα δρόμου “ΤΣΑΜΚΙΡΑΝΕΙΑ 2022” που θα πραγματοποιηθεί αύριο, 16 Ιουλίου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις Ελευθερές Νέας Περάμου, με αφετηρία το Μνημείο Δημητρίου Τσαμκιράνη, στις Ελευθερές Νέας Περάμου και με σημείο τερματισμού την Κεντρική Πλατεία Νέας Περάμου.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

*Αγώνας 10.000 μέτρα : Εκκίνηση 20:30

*Αγώνας 5.000 μέτρα : Εκκίνηση 20:45

Δεν υπάρχει χρονικό όριο τερματισμού.

Οι δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή, πρέπει να παρευρίσκονται στην αφετηρία 1 ώρα πριν την έναρξη των αγώνων για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το απαραίτητο υλικό για τον αγώνα από την γραμματεία των αγώνων.

Όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν ένα φάκελο που περιέχει:

α) Τον Αριθμό Συμμετοχής τους

β) Chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης τοποθετείται στο κορδόνι παπουτσιού

γ) 4 Παραμάνες για τον Αριθμό Συμμετοχής

Όλοι οι δρομείς, αμέσως μετά τον τερματισμό, καλούνται να συνεχίζουν να βαδίζουν προς την έξοδο. Άμεση ιατρική βοήθεια μπορεί να παρασχεθεί από το ιατρικό προσωπικό που θα βρίσκεται στην περιοχή του τερματισμού. Αμέσως μετά τον τερματισμό όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν αναμνηστικό μετάλλιο και έπαινο συμμετοχής και κατευθύνονται προς την έξοδο, σύμφωνα με την οριοθέτηση της περιοχής και τις υποδείξεις των εθελοντών.

Στους Αγώνες Δρόμου 10χλμ & 5χλμ, θα γίνει ηλεκτρονική καταγραφή χρονομέτρησης στην εκκίνηση και στον τερματισμό. Τα αποτελέσματα όλων των αθλητών θα είναι live στην επίσημη σελίδα του δήμου και της SMF SPORTS www.smfsports.gr. Στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο, έπαινος συμμετοχής, έπαθλο απονομής και αναμνηστικό δώρο περιμετώπια.

Θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης με εμφιαλωμένο νερό, μπανάνες και οι εθελοντές θα υποδεικνύουν τους σταθμούς τροφοδοσίας.

Ο αγώνας διεξάγεται στη μνήμη του ανθυπολοχαγού Δημητρίου Τσαμκιράνη με καταγωγή από τις Ελευθερές Καβάλας που σκοτώθηκε στην Κύπρο στις 22 Ιουλίου του 1974.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button