ΕργασίαΧωρίς κατηγορία

Ανακοίνωση του Σωματείου Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών Καβάλας

Το Σωματείο Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών Καβάλας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Στα πλαίσια σύνταξης του κανονισμού λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Καβάλας, από τον Δήμο Καβάλας, επιδιώκουμε, ως απλοί παραγωγοί, να γίνει μία δίκαιη κατανομή των θέσεων της Λαϊκής Αγοράς, προκειμένου οι παραγωγοί να μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα τους, χωρίς να γίνονται διακρίσεις σε βάρος τους.

Εξάλλου η Λαϊκή Αγορά έχει ως σκοπό να μπορεί ο κόσμος να αγοράζει προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς, σε χαμηλότερες τιμές.

Ας μην ξεχνάμε πως οι Λαϊκές Αγοράς ιδρύθηκαν με κύριο σκοπό και με βασική ιδέα, οι παραγωγοί να πωλούν απευθείας τα προϊόντα τους στους καταναλωτές.

Δυστυχώς όμως κάποιοι σήμερα επιθυμούν να μετατρέψουν την Λαϊκή Αγορά της Καβάλας σε Εμπορική Αγορά.

Κάποιοι επιθυμούν οι έμποροι διαφόρων ειδών, να καταλάβουν τις θέσεις της Λαϊκής Αγοράς, ανοίγοντας πάγκους πολλών μέτρων, παραγκωνίζοντας τους παραγωγούς, οι οποίοι δεν θα έχουν ουσιαστικά κανένα λόγο πλέον να συμμετέχουν στην Λαϊκή Αγορά της Καβάλας.

Με την συγκεκριμένη επιστολή μας θέλουμε να γνωστοποιήσουμε σε όλους τους Καβαλιώτες την προσπάθεια που κάνουμε, να διατηρήσουμε τον πραγματικό χαρακτήρα της Λαϊκής Αγοράς. Την προσπάθεια που κάνουμε ως απλοί γεωργοί και παραγωγοί αγροτικών προϊόντων, να διαθέτουμε οι ίδιοι, στους Καβαλιώτες τα προϊόντα μας, όπως γινόταν όλα αυτά τα χρόνια.

Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε την στήριξη των συμπολιτών μας.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε στο τέλος να επικρατήσει ψυχραιμία και να δημιουργηθεί ένας κανονισμός για την Λαϊκή Αγορά της Καβάλας, ο οποίος θα είναι δίκαιος για όλους και κυρίως για τους ίδιους τους καταναλωτές.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button