Αθλητικά

Alexander Haditaghi: «Καλύτερα να παραμένεις σιωπηρός κ. Κούγια»

Απάντηση σε δηλώσεις του του γνωστού ποινικολόγου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισας, Αλέξη Κούγια, ο οποίος σε τοπικό ΜΜΕ εκφράστηκε με προκλητικό τρόπο για το πρόσωπό του δίνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ Alexander Haditaghi.

Ειδικότερα ο κ. Κούγιας σε συνέντευξη του στο Alpha Radio 88,6, εξέφρασε την άποψη ότι επειδή υπάρχουν ξένοι επενδυτές σε ορισμένες ομάδες της χώρας που οι προθέσεις τους ίσως είναι ύποπτες, το ίδιο ύποπτη μπορεί είναι και η ενασχόληση του Καναδοϊρανού επιχειρηματία με τον ΑΟΚ. Όπως είπε ο κ. Κούγιας, μπορεί οι συστάσεις που πήρε από τον συνάδελφο του Τάκη Μπαλτάκο να ήταν καλές και ενδεχομένως να είναι τίμιος και με αγαθές προθέσεις, ωστόσο εξακολουθεί να τον αντιμετωπίζει με μεγάλη επιφύλαξη. Ανέφερε επίσης ότι ο κ. Haditaghi ξεκίνησε την πορεία του από πωλητής hot dog έξω από γήπεδα και έφτασε να ανακηρυχθεί νέος επιχειρηματίας της χρονιάς το 2017, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει επενδύσεις στην Ελλάδα (Τουριστική μονάδα στο Στρατώνι Χαλκιδικής, ενώ διεκδικεί και την Αλάνα της Ν. Ηρακλείτσας). «Φαίνεται ότι έχετε μυριστεί λεφτά εκεί στην Καβάλα και δε σας νοιάζει τίποτα», σχολίασε ο κ. Κούγιας.

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ K. HADITAGHI

«Είναι λυπηρό και απογοητευτικό να βλέπω άτομα σαν το κύριο Αλέξη Κούγια να κάνουν τόσο μεγάλη προσπάθεια για να προβληθούν δημόσια, λέγοντας ψέμματα και δημιουργώντας ψεύτικες ιστορίες. Συνάντησα τον κ. Κούγια για 15-20 δευτερόλεπτα στην κλήρωση της Superleague 2 στην Αθήνα. Ο κύριος Μπαλτάκος ήταν μαζί μου κατά την διάρκεια της σύντομης χειραψίας μας. Σε κανένα σημείο δεν πρότεινα να αγοράσω της ομάδα του ή καμία άλλη ομάδα της κατηγορίας.

Ο κύριος Κούγιας ήταν αυτός ο οποίος είπε στον κύριο Μπαλτάκο ότι έπρεπε να αγοράσω την δική του ομάδα αντί του Α.Ο Καβάλα. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε με τον κύριο Μπαλτάκο, ο οποίος είναι ένας ειλικρινής και τίμιος άνδρας. Τους τελευταίους τρεις μήνες με έχουν προσεγγίσει αρκετές ομάδες της Superleague και απέρριψα τις προτάσεις τους ευγενικά.

Ο Αλέξης Κούγιας δεν θα πρέπει να είναι τόσο υπερήφανος για το γεγονός ότι έχει περάσει από τόσες ομάδες στην ζωή του. Θα ήταν πιο εντυπωσιακό εάν ήταν ιδιοκτήτης μιας ομάδας τα τελευταία 15-20 χρόνια και αυτή η ομάδα βρισκόταν στην Superleague σήμερα. Επίσης θα προτιμούσα να είχε γνώση για τα οικονομικά και για το παγκόσμιο σύστημα τραπεζών πριν προχωρίσει σε αυτά τα ηλίθια και ανόητα σχόλια! «Ξέπλυμα» χρημάτων από τον Καναδά και τις ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Η συμβουλή μου στον κύριο Κούγια είναι «καλύτερα να παραμένεις σιωπηρός όταν υπάρχει ο κίνδυνος να θεωρηθείς ανόητος, παρά να μιλάς και να το επιβεβαιώνεις».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button