Αθλητικά

Alexander Haditaghi: Δεν ενδιαφέρομαι για τον ΝΠΣ Βόλου

Τέλος στις φήμες σύνδεσης του ίδιου με την ομάδα του Βόλου ΝΠΣ, έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965, Alexander Haditaghi.

Ειδικότερα σε ανάρτησή του αναφέρει:

«Δεν είμαι «επενδυτικός Όμιλος» ή «Ο επενδυτικός Όμιλος» για τον οποίον μιλά ο κύριος Μπέος. Είχα την ευχαρίστηση να γνωρίσω τον κύριο Μπέο. Είναι ένας σπουδαίος ηγέτης και ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μυαλά της χώρας. Επίσης είχα την ευχαρίστηση να γνωρίσω και να περάσω χρόνο και με πολλούς ακόμη σπουδαίους ιδιοκτήτες ομάδων της Super League και της Super League 2.

Καταλαβαίνω πως κάποιοι σύλλογου της Super League και της Super League 2 είναι προς πώληση και υπάρχουν κάποιοι ξένοι επενδυτές οι οποίοι ενδιαφέρονται να τους αγοράσουν. Δεν εκπροσωπώ και δεν συνεργάζομαι με κανένα επενδυτικό όμιλο.

Η συγκέντρωση μου, το πάθος και η ενέργεια μου είναι προσηλωμένα στο να κρατηθεί η ιστορική ομάδα του Α.Ο Καβάλα στην Super League 2.

Τις επόμενες ώρες θα μοιραστώ μαζί με όλη την Καβάλα το σχέδιο μου για την ομάδα της επόμενης σεζόν αλλά και το πως θα σώσουμε την αγαπημένη μας ομάδα».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button