Παγγαίο

Αγιασμός στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Δωματίων «Παντάνασσα»

Παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου, ο εφημέριος της ενορίας Δωματίων π. Αλέξιος Μιχαηλίδης τέλεσε, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη του Φιλανθρωπικού Σωματείου Δωματίων «Παντάνασσα»,  το οποίο στεγάζεται στις νέες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του.

Ο π. Αλέξιος, μετά την τέλεση του Αγιασμού, στον σύντομο λόγο του ευχαρίστησε τον κόσμο που είναι δίπλα του, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην ανακαίνιση του κτιρίου.

Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, από την πλευρά του, τόνισε την ανάγκη στήριξης του Φιλανθρωπικού Σωματείου και δεσμεύθηκε για μια από κοινού συνεργασία.

Να σημειωθεί  ότι στις εγκαταστάσεις του Φιλανθρωπικού Σωματείου λειτουργεί παιδότοπος και αίθουσα όπου κανείς μπορεί να απολαύσει τον καφέ του ή το αναψυκτικό του, ενώ παράλληλα ο χώρος διατίθεται για την διοργάνωση παιδικών πάρτυ γενεθλίων, τα έσοδα των οποίων πηγαίνουν στο ταμείο του Φιλανθρωπικού Σωματείου.

Στην εκδήλωση του αγιασμού παραβρέθηκαν ακόμη, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, Κώστας Γάκης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δματίων, Νίκος Δεληχορμούζης και ο διευθυντής της Ε.Α.Σ. Παγγαίου, Πασχάλης Βαλσαμίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Φιλανθρωπικό Σωματείο Δωματίων στεγάζεται σε κτίριο  που παραχωρήθηκε από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Παγγαίου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button