Παγγαίο

Αγιασμός στη Στέγη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης

Παρουσιάστηκαν τα τμήματα του συλλόγου και ανακοινώθηκε η διενέργεια αρχαιρεσιών

Το Σάββατο το απόγευμα, παρουσία μελών και φίλων,  τελέστηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός στην Στέγη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης.

Μετά την τέλεση του αγιασμού, ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Ελευθερούπολης, Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μπένος, μεταφέροντας τις πατρικές ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομου, ευχήθηκε στον Σύλλογο να συνεχίσει να παράγει έργο αξιόλογο και θεάρεστο το οποίο θα προάγει τον πολιτισμό του τόπου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κώστας Ζαπώνης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τα μέλη του συλλόγου, παρουσίασε τα τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος στο σύλλογο.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 – 21:00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νεοκλασικού κτιρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης θα πραγματοποιηθεί Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου καθώς και Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Θεόδωρος Μπόνος.

A.X.K.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button