Αθλητικά

1ο Apostolos Silas Trail Adventure: Ο αγώνας ήταν δύσκολος αλλά τους αντάμειψε η θέα

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μυτιληναίου

Την Κυριακή 11/09/2022 διεξήχθη ο πρώτος αγώνας δρόμου Apostolos Silas Trail Adventures στον Αμυγδαλεώνα με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλεώνα. Οι δρομείς είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στα 10 χλμ και τα 22,6 χλμ.

Ο αγώνας ήταν δύσκολος καθώς ήταν δασικός χωματόδρομος, όμως η θέα αντάμειψε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους.

Αν και φέτος επιχειρήθηκε για πρώτη φορά αυτή η δράση, η διοργάνωση ήταν άψογη, η ατμόσφαιρα ευχάριστη και ζωντανή και οι συμμετέχοντες πολλοί. Έτρεξαν γονείς με τα παιδιά τους αλλά και αθλητές με εμπειρία.

Στο τέλος βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι των γυναικών και των ανδρών κάθε κατηγορίας.

Στα παρακάτω links παρατίθενται η κατάταξη όλων των αθλητών:

5 χλμ

https://www.smfsports.gr/1o-apostolos-silas-trail-adventure/

22,6 χλμ

https://www.smfsports.gr/1o-apostolos-silas-trail-adventure/

Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς!

Ο δήμος Καβάλας ευχαριστεί

Σχετικά από τον δήμο Καβάλας εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Με τη συμμετοχή περίπου τετρακοσίων (400) αθλητών στους αγώνες των 22,6 και των 5 χιλιομέτρων, διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου 2022 το 1ο Apostolos Silas Trail Adventure!

Αθλητές από διάφορες περιοχές της βόρειας Ελλάδας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το αισθητικό δάσος του Σταυρού, ένα από τα δεκαεννέα (19) που υπάρχουν σε όλη τη χώρα, να περπατήσουν πάνω στην αρχαία Εγνατία Οδό, την οποία διέσχισαν οι Απόστολοι Παύλος και Σίλας, και να αντικρίσουν τη μοναδική θέα τόσο της πεδιάδας των Φιλίππων, όσο και της Καβάλας!

Η μεγάλη επιτυχία της εν λόγω διοργάνωσης οφείλεται στη σημαντική υποστήριξη που πρόσφεραν οι δεκάδες εθελοντές, οι χορηγοί, οι συνδιοργανωτές και οι αθλητικές ομάδες Mission Impossible, Frozen Peaks, Winter Run, 4×4 club of Kavala, Eleftheroupoli Runners και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού Αμυγδαλεώνα!

Ο Δήμος Καβάλας επιθυμεί να ευχαριστήσει τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Διασωστικής Ομάδας Καβάλας, του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου “Ο δρόμος του νερού”, τον Παναγιώτης Αγάογλου (προπομπός – μηχανή – στα 22 χλμ.), την Aerial View (πλάνα με drone) και τους φωτογράφους Τσούτσα Λάσκαρη και Ελένη Κωνσταντινίδου, γιατί βρίσκονται πάντα στο πλευρό του σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις!

Ο χρόνος ήδη μετράει αντίστροφα για το 2o Apostolos Silas Trail Adventure(2023)…

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button