Εργασία

1η στην Ελλάδα σε αγοραπωλησίες η RE/MAX Choice του ομίλου εταιρειών Κουρτίδη

Το Σάββατο 14 Μαΐου, η Ένωση Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδος διοργάνωσε εκδήλωση στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα, στην οποία βραβεύτηκαν όλα τα μέλη της που διακρίθηκαν το 2021.

Η βραδιά αυτή ήταν ιδιαιτέρως σημαντική για την RE/MAX Choice, καθώς της απονεμήθηκε το 1ο Βραβείο σε πωλήσεις και αριθμό συνεργατών για το 2021 στη Ελλάδα.

Η RE/MAX Choice είναι η μεγάλη κτηματομεσιτική εταιρεία της Kourtidis Group, του ομίλου-ηγέτη στους τομείς του real estate, των κατασκευών, του τουρισμού και των επενδύσεων στη Βόρεια Ελλάδα.

«Το γεγονός ότι η διάκριση ήρθε μέσα από μια δράση των συναδέλφων του κλάδου μας, έχει για εμάς ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα και είναι εξόχως τιμητική», δήλωσε ο Πρόεδρος της Kourtidis Group και Broker της RE/MAX Choice Νίκος Κουρτίδης. Την ικανοποίησή της για τη βράβευση εξέφρασε επίσης και η αντιπρόεδρος του ομίλου και Broker της RE/MAX Choice Κωνσταντίνα Δημητρόβα, η οποία τόνισε πως «η εξαιρετική εκδήλωση της Ε.Π.Π.Α. ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συναντηθούμε, να μοιραστούμε -με διάθεση συνεργασίας- σκέψεις, εμπειρίες και κυρίως να ανταλλάξουμε ιδέες».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button