Αστυνομικά

Χρυσούπολη: Σε χωράφι είχε στήσει καρτέρι ο δολοφόνος του 52χρονου

Από απόσταση δέκα μέτρων πυροβολήθηκε ο 52χρονος πατέρας των δύο παιδιών στον οποίο οι δράστες έστησαν καρτέρι και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ σήμερα (16.09.2022) το πρωί, έξω από την επιχείρηση μαρμάρου μεταξύ Χρυσούπολης και Κεραμωτής, όπου εργαζόταν.

Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ότι ο άτυχος άντρας χτυπήθηκε από κυνηγητικό όπλο με τα σκάγια που τον βρίσκουν στο αριστερό ημιθωράκιο. Όσον αφορά τώρα στην απόσταση, αυτή δεν ξεπερνούσε τα δέκα μέτρα, γεγονός που δεν αποκλείει, το θύμα να είδε τον δολοφόνο. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το οπτικό υλικό από κάμερες ασφάλειας του εργοστασίου, αλλά και άλλων σημείων, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουν και καταθέσεις από άτομα του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για την εύρεση των δραστών σε άτομα του ευρύτερου κύκλου γνωριμιών του 52χρονου. Και αυτό, γιατί δεν αποκλείουν το γεγονός πίσω από το έγκλημα να κρύβεται κάποιο γνωστό άτομο, με το οποίο να είχε προσωπικές διαφορές ο πατέρας των δύο παιδιών που πυροβολήθηκε. Ωστόσο, προς το παρόν, αποκλείουν την περίπτωση κάποιοι ποινικοί να θέλησαν να σκοτώσουν τον 52χρονο, καθώς αν συνέβαινε κάτι τέτοιο οι δράστες θα χρησιμοποιούσαν πιστόλι ή όπλο με βολίδες και όχι ένα κυνηγητικό όπλο με σκάγια.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ο 52χρονος έφτασε στην δουλεία του γύρω στις έξι σήμερα το πρωί.

Ο πατέρας των δύο παιδιών κατέβηκε από το αυτοκίνητου του και άρχισε να περπατά προς την πίσω είσοδο του εργοστάσιού που οδηγεί στην μονάδα παραγωγής. Στα χέρια του κρατούσε μια κάμερα νυκτός την οποία χρησιμοποιούσε όταν κυνηγούσε αγριογούρουνα.

Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα, τα οποία ακόμα επεξεργάζονται οι αστυνομικές αρχές, ένα άτομο που ήταν κρυμμένο σε ένα χωράφι δίπλα από το εργοστάσιο μόλις είδε τον 52χρονο να κατεβαίνει από το όχημα του, αμέσως τον πλησίασε και τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια έφυγε μέσα από χωράφια με καλαμπόκια και εξαφανίστηκε.

πηγή: http://newsit.gr

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button