Καβάλα

Το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων ανοίγει τις πύλες του για τη λουτρική περίοδο 2023

  Το Κέντρο Ιαματικού Τουρισμού – “Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων” ενημερώνει το κοινό και τους επισκέπτες ότι από τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 ξεκινά η λειτουργία της μονάδας για το 2023, με σεβασμό πάντοτε στις εξατομικευμένες ανάγκες των λουόμενων εδώ και πολλές δεκαετίες.

Οι πηλοθεραπείες θα πραγματοποιούνται από τις 8:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. καθημερινά (Δευτέρα – Κυριακή), ενώ ο χώρος της υδροθεραπείας θα είναι διαθέσιμος για το κοινό, τις ίδιες ώρες.

Παράλληλα, ενημερώνει τους επισκέπτες ότι στην κατάφυτη έκταση του Κέντρου Ιαματικού Τουρισμού λειτουργεί  εστιατόριο – αναψυκτήριο κατά τις ημέρες λειτουργίας του, το οποίο εξυπηρετεί, έκτος από τις ανάγκες των λουόμενων και το σύνολο των επισκεπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το προσωπικό του Κέντρου Ιαματικού Τουρισμού  – “Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων”, στο τηλέφωνο 2510 518088 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.pilotherapia.gr.

 Το προσωπικό του Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων εύχεται σε όλους τους λουόμενους καλή λουτρική περίοδο και καλεί τους επισκέπτες να επισκεφθούν το «αειφόρο εργαστήρι της φύσης» όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όλα αυτά τα χρόνια.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button