Αθλητικά

Π.Α.Ε. Α.Ο. “ΚΑΒΑΛΑ 1965”: Αρχές Ιουλίου ξεκινούν οι δοκιμαστικές προπονήσεις ποδοσφαιριστών γεννηθέντων τα έτη 2004-5-6

Η ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, ενημερώνει ότι. συνεχίζοντας να επενδύει στο μέλλον με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και παραμένοντας πιστή στις αρχές της για να κάνει πράξη το όραμα που εξαρχής έθεσε, για την ανάδειξη ταλέντων από το νομό Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει προπονήσεις για τη στελέχωση του τμήματος Νέων της ΠΑΕ, ποδοσφαιριστών γεννηθέντων τα έτη, 2004, 2005 και 2006.

Οι προπονήσεις για τα δοκιμαστικά θα διεξαχθούν την, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, 1, 2, και 3 Ιουλίου 2021, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του βοηθητικού γηπέδου που διατηρεί η ΠΑΕ Α.Ο. ΚAΒΑΛΑ 1965, πίσω από το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Οι προπονήσεις θα ξεκινάνε στις 6 το απόγευμα και απαραίτητα οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ποδοσφαιρικά παπούτσια και ιματισμό προπόνησης.

Οι προπονήσεις για τα δοκιμαστικά θα γίνουν υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας Κ19 της ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 Νίκου Καραμπιμπέρη, κάτοχου διπλώματος UEFA-PRO.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button